Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin Ortak Mitingleri Belli Oldu

Cumhur İttifakı'nın iki lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yapacağı ortak mitinglerin yeri ve tarihi belli oldu. Buna göre mitingler İzmir, Ankara ve İstanbul'da yapılacak.

25.02.2019-14:13 - (Son Güncelleme: 25.02.2019-14:07) Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin Ortak Mitingleri Belli Oldu

MHP'de de yerel seçim hazırlıkları yoğun olarak devam ediyor. Yarın, partinin Merkez Yönetim Kurulu ve il başkanları beraber toplanacak. O toplantıda seçim çalışmaları masaya yatırılacak.

TARİHLER NETLEŞTİ

Bu sırada AK Parti ile MHP'nin ortak miting takvimi de büyük ölçüde kesinleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin 17 Mart'ta İzmir, 23 Mart'ta Ankara ve 24 Mart'ta da İstanbul'da ortak miting yapması düşünülüyor.

İLK MİTİNG İZMİR'DE OLACAK

Cumhur ittifakının ilk mitingi İzmir'de gerçekleştirilecek. Erdoğan ve Bahçeli 17 Mart'ta İzmirlilere hitap etmesi bekleniyor. İki lider İzmir'in sonrasında Ankara ve İstanbul'da da ortak miting gerçekleştirecek. 23 Mart Cumartesi günü Ankara'da, 24 Mart Pazar günü ise İstanbul'da beraber halka seslenmeleri düşünülüyor.

MHP , STARTI SÖĞÜT'TEN VERECEK

MHP'nin seçim startı ise Söğüt'ten verilecek. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin ilk mitingi için 3 Mart'ın ardından Söğüt'te olacak. Bu miting kesin aday listelerinin duyurulmasının sonrasında gerçekleştirilecek. MHP'de bir taraftan da seçim mesaisi sürüyor. Bahçeli seçim gündemiyle partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve il başkanlarını beraber toplayacak. Salı günü gerçekleştirilecek toplantıda seçim çalışmaları ve Cumhur İttifakı çalışmaları değerlendirilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal