Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli Ortak Miting Yapacak

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş yerel seçim ittifakı ile alakalı açıklamalar yaptı. Kurtulmuş "Erdoğan ve Bahçeli bazı şehirlerde ortak miting yapabilir" dedi.

18.12.2018-11:31 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-12:07)

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin ortak miting gerçekleştirebileceğini açıkladı.

CNNTürk'te soruları cevaplayan Kurtulmuş, yerel seçim çalışmaları ile alakalı mesajlar verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilerleyen günlerde bir araya gelebileceğini söyleyen Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli yerel seçimde önemli bazı şehirlerde ortak miting yapabilir" dedi.

ABD'NİN SURİYE ÖZEL TEMSİLCİSİ JEFFREY'E TEPKİ

Kurtulmuş, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'in "Devlet altı yapılarla sürekli ilişkilerimiz yoktur. Uzun dönemde askeri ve siyasi bir yardımdan bahsediyorsanız, bu yönetimin böyle bir politikası bulunmuyor. İsrail'in, sınırındaki Hizbullah'ı kendine tehdit olarak algılaması gibi, Suudilerin hudutlarındaki Husileri kendilerine tehdit olarak algıladığı gibi onlar da (Türkiye) PYD'yi en azından kendileri için muhtemel bir tehdit olarak algılıyorlar. Bunu dikkate almalıyız, alıyoruz ve Türklerle bu hususta çalışıyoruz" sözlerine tepki gösterdi. Kurtulmuş, "Jeffrey'in YPG açıklaması kabul edilemez. PKK terör örgütüdür, siyasi organizasyon değildir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal