Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suikast İddiası Yoğun Şekilde Soruşturuluyor

Orman yangınlarına yönelik İçişleri Bakanlığı ve istihbarat örgütlerinin yoğun çalışmaları olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, suikast iddiasının araştırıldığını söyledi.

30.07.2021-16:14 - (Son Güncelleme: 30.07.2021-16:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suikast İddiası Yoğun Şekilde Soruşturuluyor

Cuma namazı çıkışında gazetecilerin kendisine yöneltiği sorulara cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Aynı anda birçok yerde çıkan yangınlara hakkında suikast ihtimallerine yoğunlaşıldığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanlığı'nın bu konuyla ilgili devam ettiğini söyledi.

Çıkan 71 orman yangınından 57'sinin kontrol altına alındığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, müdahalelerde olumlu istikamete dönüldüğünü söyledi.

"SUİKAST İDDİALARININ ÜZERİNE GİDİLİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, istihbarat örgütlerinin de suikast iddiaları hakkında çalışmalarına devam ettiğinin altını çizerek, "Sizin de ifade ettiğiniz gibi bu eş zamanlı, ülkemizin değişik yerlerinde çıkan yangınlarla ilgili soruşturma yoğun bir şekilde devam ediyor. Burada herhangi bir suikast, bu tür şeyler var mı? Bunların üzerine gidiliyor." dedi.

"İÇİŞLERİ VE İSTİHBARAT YOĞUN ÇALIŞIYOR"

"Burada İçişleri Bakanlığı'mızın yoğun çalışmaları var. İstihbarat örgütlerimizin yine aynı şekilde yoğun çalışmaları var." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

"Bütün bu çalışmalardan sonra net ne olabilir? Bunu o zaman açıklamak durumunda olacağız. Fakat bu tabii boş verilip geçilecek bir iş değil. Çünkü değişik mekanlarda hemen hemen aynı anda Manavgat'tan başlayıp, Muğla, Marmaris, Bodrum şeklinde devam eden bir yangın."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal