Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor: Bugün Ordu ve Giresun'da miting düzenleyecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde bugün Ordu ve Giresun'da halka seslenecek. Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek mitingle başlayacak olan program, Erdoğan'ın Karadeniz Bölgesi'nde seçmenlere hitap etme amacıyla gerçekleşecek.

16.02.2024-09:25 - (Son Güncelleme: 16.02.2024-11:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor: Bugün Ordu ve Giresun'da miting düzenleyecek!

Erdoğan'ın bugünkü ziyaretleri, yerel seçimler öncesinde bölgedeki seçmenlerle buluşma ve destek talebi açısından önem arz ediyor. Mitingin ardından Giresun'a geçecek olan Cumhurbaşkanı, burada da halka seslenerek yerel seçim kampanyasını sürdürecek. Erdoğan'ın, Karadeniz'deki bu programlarının genel siyasi atmosferdeki yankıları merakla bekleniyor.

16.00’da Giresun'da miting düzenlenecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu programının ardından Giresun'a geçecek. Giresun'daki ziyareti kapsamında, saat 16.00'da Valilik binası yanında düzenlenecek mitingde halka seslenecek. 

Erdoğan'ın her iki mitingde de güncel gelişmelere ilişkin önemli mesajlar vermesi ve seçim kampanyası çerçevesinde vatandaşlardan destek talep etmesi bekleniyor. Yerel seçimlere sayılı günler kala, bu mitinglerin bölgedeki siyasi atmosferi nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal