Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin İle Telefonda Görüştü

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki lider görüşmede Sputnik V aşısının tedarik konusunu ele aldı.

05.05.2021-17:03 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-17:30) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin İle Telefonda Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşme trafiği sürüyor. Başkan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Başkan Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in telefon görüşmesinde, Kovid-19'la mücadele ve Sputnik V aşısının tedariki konuları ele alındı. 

GÜNDEM SPUTNİK AŞISI 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in telefon görüşmesinde, koronavirüsle mücadele ve Sputnik V aşısının tedariki konuları ele alındı. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ? 

Önceki hafta Cuma namazı çıkışı aşılama sürecinin seyrine dair bir soru gelmesi üzerine Erdoğan, ‘Aşı tedarikinde ben herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı kabul etmiyorum. Şu anda bir defa elimizde zaten aşımız var, yeteri derecede var. Rusya'dan şu anda yine yaptığımız görüşmelerle Sputnik aşısı inşallah geliyor, gelecek.’ diyerek yanıt verdi. 

Erdoğan, görüşmelerin gerçekleştiğini, gerekirse Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de görüşme yapacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti: ‘Yani ben Sayın Putin ile yapacağımız görüşmeden de bu işle ilgili çok ciddi bir miktarda Sputnik aşısı inşallah Rusya'dan gelecek. Bu arada Biontech Almanya'dan onun verilmiş sözü var, o da inşallah gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal