Cumhurbaşkanı Erdoğan partililere teker teker açıkladı: AK Parti’de yeni vizyon belirlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde alınan başarısız sonuçların ardından AK Parti’nin yeni vizyonunu açıkladı. Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte kendimizi hesaba çekip eksiğimizi, fazlamızı tespit edeceğiz." mesajını verdi.

07.04.2024-16:28 - (Son Güncelleme: 08.04.2024-09:12)

Yerel seçimleri sonrasında AK Parti’de yeni vizyon ortaya çıktı. 5 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerin planlamasının şimdiden yapılması için talimat veren Erdoğan, yeni vizyonun millet odaklı olacağına vurgu yaptı. Erdoğan, "Ekonomiye odaklanacağız. Mağduriyetleri giderecek çalışmalarımız olacak.’’ sözlerine yer verdi.

AK Parti’de yeni vizyon belirlendi

31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle birlikte yeni dönemin temelleri atılmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ilgili kurumları ve yetkilileriyle hızla bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi ve yeni dönem için önemli kararlar aldı. Millete hizmet odaklı bir yaklaşımla hareket eden Erdoğan, ekonomik alanda yeni bir yol haritası çizilmesi gerektiğini vurguladı.

Gelecek yerel seçimlere kadar olan sürecin 4 yıl olduğunu hatırlatan Erdoğan, "Artık seçim analizi yaparken ekonomiye odaklanmalıyız. Dar gelirli ve sabit gelirlilere yönelik adımların atılması gerektiğine inanıyorum." sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partililere teker teker açıkladı: AK Parti’de yeni vizyon belirlendi

‘Hayatta kaybetmek de var’

Yeni dönemde yapılacakları açıklayan Erdoğan, şu sözlere yer verdi:

"Sonuçlar elbette ki hepimizi üzdü. Hayatta kaybetmek de var. Biz inanan insanlarız. Bunda da bir hayır vardır diyeceğiz. Bundan sonraki süreçte kendimizi hesaba çekip eksiğimizi, fazlamızı tespit edeceğiz. Önümüzde, seçimlere kadar yeterli bir dönem var. Bu dönemi iyi değerlendirmemiz lazım. Bu süreci çok iyi yönetip, yine milletin gönlüne gireceğiz."

Vatandaşın düşüncesi doğrudan analiz edilecek

Sabah gazetesinin haberine göre, Erdoğan, yerel seçimlerde düşük katılıma da dikkat çekerek talimat verdi. Bu sayede ekipler, analizler yaparak doğrudan vatandaşın düşüncesini ortaya koyacaklar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatında, "Sandığa gitmeyen vatandaşlarımızı detaylı bir şekilde analiz edeceğiz. Bu tavır neden ortaya çıktı, bunu iyi anlayacak ve gerekli adımları atacağız." ifadelerine yer verildi. Ayrıca emekliler ve dar gelirli vatandaşlar için özel bir çalışma yapılacağını belirten Erdoğan, "Mağduriyetler var. Bu mağduriyetleri giderecek çalışmalar yapacağız. Ekonomik program ve bütçe çerçevesinde gereken adımlar zaman içinde atılacak." sözleriyle yeni döneme hazırlıklı olacaklarını vurguladı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal