Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Tuna ve Melih Gökçek'e Teşekkür Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Kuzey Yıldızı Camisi'nin açılışını yaptı. Erdoğan konuşmasının başında Ankara'nın önceki belediye başkanları Mustafa Tuna ve Melih Gökçek'e teşekkür etti.

10.05.2019-14:58 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-16:35)

Pursaklar'da yapımı sona eren Kuzey Yıldızı Camii ve Külliyesi'nin açılışında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cami merkezli bir yaşamın teşvik edilmesi gerektiğini ifade etti. Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'e çabasından sebeple teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yapımı sona eren Kuzey Yıldızı Camii ve Külliyesi'nin açılışına katıldı.

"ONLARIN GAYRETİ OLMASIYDI"

Ankara'nın önceki belediye başkanları Melih Gökçek ve Mustafa Tuna'ya teşekkür ederek sözlerine başlayan Erdoğan, "Onların çabaları olmasaydı Ankara böyle güzel bir mabete kavuşamayacaktı" dedi.

"CAMİLER BETONDAN İBARET DEĞİLDİR"

Camilerin öneminden bahseden Erdoğan, "Camiler yalnızca betondan ibaret binalar değil. Camiler bütün farklılıklarımızı bir kenara bırakıp hakkın karşısında eşitlendiğimiz, günde beş kez kulluk vazifemizi yaptığımız yerlerdir" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal