Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mültecilere 40 Milyar Dolar Daha Harcarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"40 milyar doları bu işte harcayan Türkiye, evelallah bir 40 daha harcar. Bu milletin bereketli olan kesesi vardır." dedi.

04.03.2020-14:01 - (Son Güncelleme: 04.03.2020-17:20)

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Grup Toplantısında gündeme yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yurt gündemine yönelik açıklamalarda bulunurken, sınır kapılarının açılması sonucu Avrupa kapılarını zorlayan mültecilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya yönelik açıklamaları tam olarak şöyledir:

"MÜLTECİLERE 40 MİLYAR DOLAR DAHA HARCARIZ"
"Bugün mültecilere sınırını kapatan, vurarak göndermeye çalışan her Avrupa ülkesi, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi'ni çiğnemektedir. Şimdi yapmayın diyorlar. 10 yıldır 4 milyon Suriyeliye sahip çıkarken biz, siz destek verdiniz mi? Bugün geliyorlar, bendeler. Konuşacağız. İkircikli dvaranıyorlar. Bunların tek yüzü yok, maalesef birkaç yüzü var. Dürüst davranın ya! Verecekseniz verirsiniz, vermeyecekseniz vermezsiniz. 40 milyar doları bu işte harcayan Türkiye, evelallah bir 40 daha harcar. Bu milletin bereketli olan kesesi vardır."

"GÖÇMEN AKINI DEVAM EDECEK"
"Suriye'deki belirsizlik bitene, yeni yönetim gelene kadar bu göçmen akını devam edecek. Eğer bunun önüne geçmek istiyorlarsa Türkiye'nin çalışmalarına destek vermeleri gerekmektedir."


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal