20.02.2021-11:28 (Son Güncelleme:20.02.2021-11:28)


1

ZİNCİR MARKETLERE DÜZENLEME

ZİNCİR MARKETLERE DÜZENLEME

Hürriyet'in haberine göre, AK Parti'de yapılan son toplantılarda kurmaylar, sebze ve meyve fiyatlarındaki fahiş artışı gündeme geldi.



2

AK Parti kurmaylarının, bu durumun halkı bire bir etkilediğini belirtmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Tarım Kredi'ye ait kooperatif marketlerin regüle edileceğini ve sayıların arttırılmasıyla ilgili bir çalışma yapıldığını söylediği ifade edildi.



3

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın marketlerdeki rekabeti dengelemek için çalışma yaptığını belirterek, çoklu zincir marketlerin hem küçük marketleri, hem de halkı etkilediğini söylediği belirtildi.



4

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çoklu zincir marketlerin fiyatlar konusunda belirleyici duruma gelmesinin önüne geçileceğini, ayrıca perakende yasasıyla ilgili çalışmada zincir marketlerde yapılacak düzenleme ile küçük esnafın ve halkıda korunacağını ifade ettiği öğrenildi.



5

ANAYASA ÇALIŞMALARI 'DEVRİM' NİTELİĞİNE

ANAYASA ÇALIŞMALARI 'DEVRİM' NİTELİĞİNE

Öğrenilen bilgiye göre toplantılarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurmaylarına Anayasa çalışmasının iyi anlatılması yönünde talimat verdi.



6

Yeni anayasanın ''sivil'' ve ''devrim'' niteliğinde olacağına belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaların seyrine göre hareket edileceği konusunda değerlendirmeler yaptığı da ifade edildi.



7

Kongrelerle ilgili son durumun da gündeme geldiği toplantılarda, AK Parti'nin 7'nci Olağan Büyük Kongresi'nin nisan ayında yapılmasının planlandığı öğrenildi.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR