Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Toplu Açılış Töreni'nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.

10.09.2021-18:04 - (Son Güncelleme: 10.09.2021-18:26) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Toplu Açılış Töreni'nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’taki toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan, enflasyonun en kısa süre içinde kontrol altına alınacağını ifade etti. Erdoğan bunun yanında, fahiş fiyat artışlarına da engel olunacağını söyledi.

Erdoğan, açılış töreninde yaptığı açıklamalarda ekonomiyle ilgili önemli mesajlar verdi.

ENFLASYONLA İLGİLİ NET MESAJ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası rezervlerinin 118 milyar doları bulduğunu belirtti. Erdoğan bunun yanında, marketlerde yaşanan fahiş fiyatlarla ilgili mücadele edileceğini de söyledi.

FAHİŞ FİYAT FIRSATÇILARIYLA MÜCADELE ETMEYE DEVAM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız.' ifadelerini kullandı.

MB REZERVLERİ 118 MİLYAR DOLARI BULDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan MB rezervleriyle ilgili olarak, 'Merkez Bankası rezervlerimiz 118 milyar doları buldu. İnşallah enflasyonu en kısa sürede kontrol altına alarak raflardaki, tezgahlardaki, etiketlerdeki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz. Hem maliyetlerdeki yükselişle hem fırsatçılarla mücadele ederek milletimizin refah seviyesini daha da yukarılara taşıyacağız.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal