Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Resmi Gazete’de dikkat çeken kararlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de dikkat çeken atama kararları yayımlandı. Buna göre Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür görevden alındı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunan Hatay ve Çankırı İl Müftülüğü'ne de iki yeni isim atandı.

12.03.2023-09:01 - (Son Güncelleme: 12.03.2023-09:01) Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Resmi Gazete’de dikkat çeken kararlar

Resmi Gazete’de seçimle ilgili kritik kararların dışında dikkat çeken atama ve görevden alma kararları da yayımlanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararlara göre, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür görevden alındı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nda açık bulunan Hatay ve Çankırı İl Müftülüğü'ne de iki yeni isim atandı.

Resmi Gazete’de dikkat çeken kararlar

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'na ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete Atama

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Diyanet İşleri Başkanlığında açık bulunan Hatay İl Müftülüğüne Mevlüt Topçu, Çankırı İl Müftülüğüne ise Mehmet Şahin atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür görevden alındı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal