Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken Neyse Yapılacak Mutlaka

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara'da doktor olan adam, bir hasta tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştı. Erdoğan doktora geçmiş olsun dileklerini iletti.

01.06.2021-17:57 - (Son Güncelleme: 01.06.2021-17:57) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken Neyse Yapılacak Mutlaka

Geçtiğimiz günlerde Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dr. Ertan İskender, bir şahıs tarafından poliklinikte bıçaklı saldırıya uğramıştı.

Geçtiğimiz akşam saatlerinde Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin poliklinik kısmında meydana geldi. Asistan doktor Ertan İskender, poliklinikte bir hastayı muayene ettiği sırada hastaneye giderek taşkın davranışlar sergileyen Bayram N.'yi uyardı. Bayram N., üstündeki bıçağı çıkarıp İskender'i hem elinden hem de belinden bıçakladı. 

SALDIRGAN YAKALANDI

Saldırgan Bayram N. hastanenin güvenlik personelleri aracılığı ile etkisiz hale getirilerek, çağrılan emniyet güçlerine teslim edildi. Yakalanan Bayram N.'nin, birkaç haftadır hiçbir hastalığı olmamasına rağmen hastaneye giderek, taşkınlık yapmak için gittiği belirtilmişti. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bıçaklı saldırısına uğrayan Ertan İskender'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Görüşmeye dair yapılan ilk açıklamaya göre, asistan İskender'den sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydana gelen bu utanç verici olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

GEREKEN NEYSE YAPILACAK

Mağdur asistan Ertan İskender'e en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bıçaklı saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenebilmesi için gereken yapılacağını ve bu durumların öne geçilebilmesi için gerekli tedbir ve çalışmaların  yapılacağını da ifade etti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal