Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İşsizlere ve iş arayanlara 750 TL ödemeler hesaplarda! E-devletten başvurular başladı geç kalmayın!

İş arayan gençler için müjde geldi. İşsizlik sorunu gün geçtikçe arttıkça özellikle gençlerin gündeminde bu konu yer almaktadır. Başvuruların e-devlet üzerinden başlaması halinde her işsiz gence 750 TL verileceği belirlendi. Peki, işsizlere verilen ödeme şartları nelerdir? İşte detaylar...

16.06.2022-19:40 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-19:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: İşsizlere ve iş arayanlara 750 TL ödemeler hesaplarda! E-devletten başvurular başladı geç kalmayın!

Kurban Bayramı öncesi gençlerin yüzünü güldüren haber geldi. 1 sene boyunca yatırılacak işsizlik ödemeleri için destek tam gaz devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan konu hakkında açıklamalarda bulundu. Söz konusu olan işsizlik ödenekleri için tüm detaylar haberimizde. İşsizlere verilecek 750 TL ödemeler için merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı

En son ki düzenlenen Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar gündeme gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, işsiz olan gençler için müjdeyi verdi. Aile Destek paketinin kamuoyuna duyurulması üzerine ihtiyaç sahipleri araştırmalara başladı. Zor günlerden geçen vatandaşlar için destek ödemelerinin başlaması için harekete geçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 milyar liralık paranın sadece işsiz olan gençler için ayrıldığını açıkladı. 1 sene boyunca devam edecek olan ödemelerin ilki Kurban Bayramı'ndan önce hesaplara geçirileceği belirlendi.

İşsizlere 750 TL ödeme

İşsizlik 750 TL başvuru şartları

AK Parti'den önemli isimler resmi açıklamalar gelirken ödemelerin sosyal yardım almayan ve ihtiyaç sahipleri olanlara verileceği aynı zamanda memur ve işçilere verilmeyeceğini, geliri olmayan ve çok az olanlara bu yardımlar yapılacaktır.

Başvurular e-devlet tarafından başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan işsizlere verilecek olan ödemeler için vatandaşlar başvuruların nasıl yapılacağını açıklıyor. E-devlet üzerinden yapılacak olan başvuruların formlar doldurulması halinde gerçekleşecektir. Programa başvuru yapanlar, sosyal yardım ve inceleme görevlileri tarafından incelemeler yapılarak ihtiyaç sahiplerine bu ödemeler yapılacaktır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal