Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borç İçinde Yüzen Kulüpleri Eleştirdi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bugün yaptığı açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine, 'Veriyoruz, sonra bir daha veriyoruz, yine para istiyorsunuz' dediğini aktardı.

19.11.2020-18:36 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-18:38) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Borç İçinde Yüzen Kulüpleri Eleştirdi

Kulüplerin, Bankalar Birliği ile yaptığı anlaşmalara değinen siyah-beyazlı kulübün başkanı, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında geçen görüşmeden de bahsetti.

'SÜREKLİ PARA İSTİYORSUNUZ ÇIKIŞI'

Beşiktaş Başkanı, "Sayın Cumhurbaşkanı sağ olsun 1.5 saat beni dinledi. Durumu anlatmaya çalıştım. 'Veriyoruz, bir daha veriyoruz, sonra bir daha... Bitmiyorsunuz!' dedi.

Ben de kendisine bir spor yasasıyla her yönetimin sorumlu olacağı bir düzenlemeyle bu işin olabileceğini anlattım. Sorumlu kişilere, 'Makul gözüküyor, siz de inceleyin' dedi. 'Ayrı gayrı olmaz Fenerbahçe ve Galatasaray da olacak' dedi. Pandemi süreci girmese nisan, mayısta bitebilirdi. Görüşmeler sürüyor. Can sıkan maddeler var. Testlimiyetçilik yok, direnç gösteriyoruz. Yılbaşına kadar olabilir ama o da zor gözüküyor." ifadelerini kullandı.

'KULÜPLER BORÇ İÇERİSİNDE YÜZÜYOR'

Yapılan araştırmalar Türkiye'nin önde gelen kulüplerinin borçlarının pandemi süreciyle beraber yaklaşık 13 milyar TL'ye ulaştığını gösteriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal