Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder'deki Salıncakların Kaldırılması İçin Talimat Verdi

Ayder projesi hakkında açıklama yapan Erdoğan, "O salıncaklar filan böyle acayip şeyler, bunları temizleyip hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz" dedi.

24.08.2019-09:57 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-09:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder'deki Salıncakların Kaldırılması İçin Talimat Verdi

Memleketi Rize Güneysu'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı. Makam aracından inerek otobüse geçen Erdoğan, burada kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

SALINCAKLAR KALDIRILACAK

Ayder Projesinden de bahseden Erdoğan, "O salıncaklar filan böyle acayip şeyler, bunları temizleyip hazırladığımız projeyi hayata geçireceğiz." dedi.

"RİZE SON SEÇİMLERDE 1 NUMARA"

Geç saate dek kendisini bekleyen hemşehrilerine teşekkür eden Erdoğan, "Rize, malum son seçimlerde bir numara oldu ve bir numara olmak suretiyle de hakikaten kendi içerisinden çıkarmış olduğu bu evladına sahip çıktı. Temennimiz bundan böyle 2023'e dek en güzel biçimde hazırlanmak ve 2023'te Türkiye çapında inşallah bir numara olmayı gerçekleştirmek.

Şimdi birileri rahat durmuyor, kendilerine göre bir şeyler yapma çabası içerisinde olanlar var fakat bugüne dek hiçbirisi muradına eremedi. Çünkü niyeti bozuk olanlar, bunların akıbeti de hayır olmayacaktır. Siz hemşehrilerimle kardeşlerimle geleceğe emin adımlarla yürüyoruz, inşallah yürüyeceğiz." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal