Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 Dakikalık Güzergah Artık 7 Dakikaya Düştü

Amasya Çevre Yolu açılışında önemli açıklamalar gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan,''BU proje şehirden geçen trafiği tamamen şehir dışına çıkartıyor. Şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor.'' dedi.

25.07.2020-14:37 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-16:11) Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 Dakikalık Güzergah Artık 7 Dakikaya Düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Amasya Çevre Yolu açılışında önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

30 DAKİKA SÜREN BU GÜZERGAH ARTIK 7 DAKİKAYA DÜŞTÜ

''Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimizi Amasya Çevre yolumuzun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu proje şehirden geçen trafiği tamamen şehir dışına çıkartıyor. Şehirler arası geçiş mesafesini 2 kilometre kısaltıyor. Daha önce 30 dakika süren bu güzergah artık 7 dakikada katedilebilecek. Bu sayede vakit ve yakıt tasarrufu sağlanacak. Mühendisinden işçisine herkesi tebrik ediyorum.

BÖLÜNMÜŞ YOL UZUNLUĞUNU 29 KM'DEN 270 KM'YE ÇIKARDIK

Bölünmüş yol uzunluğunu 29 km'den 270 km'ye çıkardık. Merszifon havalimanının yolcu sayısını son 2 yılda 12 kat arttırdık. Amasya'daki hızlı internet abone sayısı 329 bini buldu. Fiber optik kablo uzunluğunu da 2 bin km'ye yaklaştırdık. Ferhat Şirin için nasıl tüm zorlukları aştıysa biz de aynı şekilde gece gündüz milletimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Tüm altyapı projelerimizle adım adım hedeflerimize yürüyoruz.

Dünya salgın hastalıkları ile boğuşurken yaptığımız açılışlar ve yatırımlarla ülkemizi kalkındırmaya devam ettik. Milletimizin ve ülkemizin, dostlarımızın hakkını, hukukunu çıkarlarını savunduk. Nerede ülkemize yönelik bir tehdit varsa gidip gücümüzü, kararlılığımızı ortaya koyduk. Ekonomimize kurulan tuzakları bir bir bozarken sağladığımız desteklerle milletimizin yanında olduğunu gösterdik.

Maruz kaldığı her saldırının ardından Türkiye'nin diz çökmesini bekleyenleri bir kez daha hayal kırıklığına uğrattık. Salgın sonrası yeniden yapılanacak sistemde çok önemli bir yer edinme imkanı doğmuştur. Daha düne kadar tehditlere maruz kalırkeni bugün herkesin birlikte çalışma isteği olan bir ülke haline geldik.

Güçlü ve büyük Türkiye vizyonumuz ete kemiğe bürünmeye başladı. Türkiye'nin attığı adımlara karşı yüksek sesle itirazedenlerin sahada herhangi bir varlık gösterememelerinin nedeni ülkemizin gücünü görmeleridir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal