Cumhurbaşkanı Erdoğan 248 saat sonra enkazdan çıkarılan Aleyna’nın ailesi ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ta enkazın altından tam 248 saat sonra sağ olarak çıkarılan Aleyna’nın ailesini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

17.02.2023-10:22 - (Son Güncelleme: 17.02.2023-17:53) Cumhurbaşkanı Erdoğan 248 saat sonra enkazdan çıkarılan Aleyna’nın ailesi ile görüştü

Depremin 11’inci gününde devam eden arama kurtarma çalışmalarında 17 yaşındaki genç kız Aleyna 248 saatin ardından enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı’nda bir mucize daha gerçekleşti.

248'inci saatinde ekiplerce enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş Sütçü İman Üniversitesi Hastanesi’nde ilk müdahalenin yapıldığı Aleyna, Ankara’ya sevk edildi. Ankara Üniversite Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’nde tedavi gören Aleyna’nın sağlık durumuna dair açıklamalarda bulunan doktoru, durumun gayet iyi olduğunu aktardı.

Başkan Erdoğan, Aleyna'nın ailesi ile görüştü

Aleyna'nın ailesini telefonla aradı. 

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamada, Aleyna’nın teyzesi Güler Duman ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Annesi Birgül ve babası Cengiz Ölmez için başsağlığı dileyen Erdoğan'ın  "Bizim de üzerimize ne düşüyorsa, her şeyiyle hazırız" ifadelerini kullanıldığı öğrenildi.

Teyze Güler Duman, Başkan Erdoğan'a teşekkür etti.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal