Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’nde: Özgür Özel ile kritik zirve başladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2006 yılından sonra ilk kez CHP Genel Merkezi’ne geldi. Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile kritik bir görüşme yapacak. İşte detaylar…

11.06.2024-16:31 - (Son Güncelleme: 11.06.2024-17:28) Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’nde: Özgür Özel ile kritik zirve başladı

Siyaset dünyasının dikkatle takip ettiği zirve başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Erdoğan, CHP Genel Merkezi'ne geldiğinde Özel tarafından karşılandı. İki lider, genel merkez önünde tokalaşarak basın mensuplarına poz verdi. Protokol kuralları gereği, görüşme öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne Cumhurbaşkanlığı forsunun yer aldığı Türk bayrağı çekildi.

Kritik zirve başladı

Haber7'nin yer verdiği habere göre; Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’nde: Özgür Özel ile kritik zirve başladı

Özgür Özel'in yanında ise CHP İstanbul Milletvekili ve eski büyükelçi Namık Tan hazır bulundu. Erdoğan ve Özel, daha önce 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde bir görüşme gerçekleştirmişti. Bu görüşmeye de Namık Tan ve Mustafa Elitaş katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son 2006 yılında CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal ile bir araya gelmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal