Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, esnafı ziyaret etti ve projelerini açıkladı!

İstanbul'un kritik bir dönemdeki yerel seçimleri öncesinde, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, esnaf ziyareti ve projelerini açıklamak için Bayrampaşa Sebze Meyve Hali'ne gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde esnafın yanında olup, onların taleplerini dinleyen Kurum, buradaki halin İstanbul'un sebze meyve ihtiyacının önemli bir kısmını karşıladığını belirtti.

27.03.2024-11:03 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-13:33) Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, esnafı ziyaret etti ve projelerini açıkladı!

Murat Kurum, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, esnafın sorunlarını titizlikle dinlediklerini ve halin yapısal sorunlarına çözüm getirecek kapsamlı projeler üzerinde çalıştıklarını ifade etti. "Maalesef halimiz yapısal anlamda tam anlamıyla esnafımızın taleplerini, ihtiyaçlarını karşılamıyor." diyen Kurum, burayı daha güzel bir hale getirmek için esnaf ile el ele vereceklerini ve İstanbul'a yakışır bir şekilde yenileyeceklerini söyledi. Murat Kurum, projelerini sıralayarak halin yenilenme sürecinde büyük bir otopark yapılacağını ve İstanbul genelinde tedarik zinciriyle ilgili çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Ayrıca, İstanbul'da lojistik sektörüne yönelik önemli adımlar atacaklarını belirterek, ağır vasıta trafiğini kontrol altına alacaklarını ve esnafa destek olacaklarını vurguladı.


“Esnafın yanındayız!”

Kurum, İstanbul'u huzurlu ve yaşanabilir bir şehir yapmak için aralıksız çalışacaklarını ve göreve geldiklerinde kapılarının herkese açık olacağını ifade etti. "Gecenin 3'ünde nasıl esnafla birlikteysek, onların derdini dinliyorsak, Murat Kurum esnafın, İstanbullunun her zaman yanında olacak. Bizi başka işler peşinde görmeyecekler." sözleriyle esnafın ve İstanbulluların yanında olacaklarını belirtti.

Seçimlere az bir süre kala heyecan dorukta. Murat Kurum, İstanbul'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için sabırsızlanıyor ve İstanbul'un geleceği için vaatlerini birer birer sıralıyor. Bu önemli ziyarette Kurum'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti milletvekilleri ve parti üyeleri de eşlik etti. İstanbul halkı, bu seçimlerde kendi geleceklerini belirleyecek olan adayları yakından takip ediyor.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal