Cuma Mesajları 2022 En güzel, ayetli, kısa-uzun, yazılı Cuma mesajları ve sözleri

İslam alemi için kutsal günlerden sayılan Cuma gününde Müslümanlar birbirlerinin Cuma gününü kutlamak için en güzel, ayetli, kısa-uzun, yazılı Cuma mesajları ve sözleri araştırmaya başladı. Birbirinden güzel ayetli, kısa-uzun, yazılı Cuma mesajları ve sözleri haberimizde yer almaktadır.

11.03.2022-10:05 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-10:06) Cuma Mesajları 2022 En güzel, ayetli, kısa-uzun, yazılı Cuma mesajları ve sözleri

İslam alemi için önemli günlerden sayılan Cuma gününde Müslümanlar birbirlerinin Cuma günlerini kutlamak amacıyla en güzel Cuma mesajlarını araştırmaya başladı. Müslümanlar Cuma Namazı'ndan önce sevdiklerinin Cuma gününü kutlamak istedikleri için internet üzerinden sık sık Cuma mesajlarını araştırıyor.

En güzel Cuma mesajları

En güzel Cuma mesajları

-Yüce Rabbim… Omuzumuzda onca günah yüküyle, sana açtık ellerimizi. Derinden bir of değil, yürekten bir af diliyoruz…Hayırlı Nurlu Cumalar…

-Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar.

-Ey Rabbim! Dinimizden dolayı bizi zillete düşürmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri İslam'ın yolundan ayırma. Amin. Hayırlı cumalar.

-Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan yaradana sığınki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

-Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

-Ey Allah'ım aklımızı senin yolunda, nefsimize ve şeytana mağlup etme… Kalplerimizi İslam nuruyla bertaraf et ve günahlarımızı bağışla. Amin! Hayırlı Cumalar.

-Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar…

-Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter.. (amin) Hayırlı Nurlu Cumalar.

En güzel ayetli-hadisli-dualı cuma mesajları

En güzel ayetli-hadisli-dualı cuma mesajları

-Allah’ım! Bana kendi sevgisini ve senin yanında sevgisi bana fayda verecek kimsenin sevgisini ver. (Tirmizî, Deavât,73.) Cumanız mübarek olsun…

-Allah’ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

-Bazı kimseler cuma namazlarını terketmekten ya vazgeçerler veya Allah Teâlâ onların kalplerini mühürler de gafillerden olurlar. (Müslim, Cuma 40) Hayırlı Cumalar…

-Her kim cuma günü abdest alırsa ne iyi eder; hele boy abdesti alırsa, o daha iyidir. (Ebû Dâvûd, Tahâret 128; Tirmizî, Cuma ) Hayırlı Cumalar…

-Namaz kılınınca artık yeryüzüne dağılın ve Allah’ın lütfundan nasibinizi arayın. Allah’ı çok zikredin ki kurtuluşa eresiniz (Cuma, 9-10) Hayırlı Cumalar.

-Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salât ü selâm getiriniz; zira sizin salât ü selâmlarınız bana sunulur. (Ebû Dâvûd, Salât 201, Vitir 26) Hayırlı Cumalar…

-Tövbelerimizin de, dualarımızın da kabul olacağı bir Cuma olsun inşallah. Cumanız Mübarek Olsun.

-Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cuma 17, 18) Hayırlı Cumalar...

-‘Ey İnsan! Sen Rabbine doğru büyük bir çaba içindesin; Sonunda kuşkusuz O’na kavuşacaksın da.’ (İnşikâk, 6)

-Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Cumalar.

-‘Ey benim güzel Mevlam! Benim senden istediklerimi değil; senin ben de görmek istediklerini yaşat bana.’

-Asırlar boyu bizi bir arada tutan, kardeş kılan merhamet ve hoşgörüden ayrılmamak temennisiyle… Hayırlı Cumalar...

Kısa Cuma mesajları

-‘Allah’ım beni senin sevginle, Seni sevenlerin sevgisiyle ve Sana yaklaştıracak davranışların sevgisiyle rızıklandır.’ Hayırlı Cumalar.

-Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah .Hayırlı Nurlu Cumalar...

-Rabbim güzel düşünüp, güzel konuşan, güzel niyet edip, güzel yaşayan ve huzura varan kullarından eylesin. Cumanız Mübarek Olsun.

-‘Unutmayın ki güzel bir karakter, güzel bir yüzden daha uzun ömürlüdür.’ Hz. Ali. Hayırlı Cumalar.

-Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

-Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur”an-ı Kerim”i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar.

-Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun . Allah Cumanızı kabul ve mübarek eylesin…

-Ey Rabbim… Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden. Amin. Hayırlı cumalar dilerim.

-Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

-Ya Rab… Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver… Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı Cumalar..

-Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal