Cuma akşamı cinsel ilişki haram mı? Hangi gecelerde cinsel ilişkiye girilmez? Cübbeli Ahmet'ten Cuma gecesi cinsel ilişki yorumu

Birçok kişi tarafından Cuma geceleri ve özel dini günlerde cinsel ilişkiye girmenin günah olup olmadığı merak ediliyor. Yaptığı açıklamalarla her zaman gündem olmayı başaran Cübbeli Ahmet hoca, Cuma günleri ilişkiye girmenin dindeki yerine dair yaptığı açıklamalarla yine çok konuşulacak. İşte Cübbeli'nin çok konuşulacak açıklamaları...

14.07.2022-16:17 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-16:17)

Cübbeli Ahmet hoca, kadın bir hoca tarafından yapılan "10 günde bir kocasıyla seks eden kadın kirli sayılır" açıklamasına ateş püskürdü. Cinsel ilişkinin kuvvetli bir sünnet olduğuna değinen Cübbeli, yalnızca Cuma günleri değil, Kadir Gecesi'nde dahi seks yapılabilir dedi.

Cübbeli, "Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl." dedi.

 cuma gecesi cinsel ilişki

Cinsel ilişki Cumanın sünnetidir

Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca; Cuma günü nikah günü, cima günü, helalinle birleşme günü. Eşinizle cuma günü de mi cima etmekten acizsiniz. O kadar da aciz olmayın bu cumanın sünnetidir. Ama cima olmasa da gusül edersin o da kuvvetli sünnettir. Ama cima etmek kuvvetli sünnet. Aciz misiniz diyor? Şimdi bir hoca hanım ne demiş? 10 günde bir kocasıyla cima ederse bir kadın o kirli sayılır yani. E ne olacak, ayda bir mi cima edecek millet yani? Nasıl bir fetva veriyorsun burada? Resulullah Aleyhisselam buyuruyor ki, hafta bir cumayı geçirmekten aciz misiniz o kadar da yani? Cumayı geçirmeyin.

"AKLINA TAKILIRSA KADİR GECESİ BİLE SEVAPTIR"

Bu işler böyle konuşulur kardeşim müptezelliğin lüzumu yok. Böyle bir şey yok, cima yasak şu günde. Kandilde bile yasak değil, aklına takılırsa Kadir gecesinde bile sevaptır. Çünkü neden aklında kalacağı zaman namazında sıkıntı verir. aklında öyle bir fikir varken 100 rekat kılacağına hacetini gör. İdrarının sıkışması gibi, karnının acıkması gibi... İhtiyacını gider iki rekat kıl." sözlerini kullandı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal