Çukur Reşit Kimdir? Çukur Reşit’in Gerçek Adı Ne? Kurtlar Vadisi’nden Çukur’a

Show Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Çukur dizisi Reşit karakterinin diziye dahil olmasıyla daha da karışacak. Peki Çukur Reşit kim, Çukur dizisi Reşit’in gerçek adı ne, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevapları yazımızda.

23.10.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 23.10.2018-15:17) Çukur Reşit Kimdir? Çukur Reşit’in Gerçek Adı Ne? Kurtlar Vadisi’nden Çukur’a

Show Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Çukur dizisi Reşit karakterinin diziye dahil olmasıyla daha da karışacak. Peki Çukur Reşit kim, Çukur dizisi Reşit’in gerçek adı ne, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevapları yazımızda.

Çukur Reşit Kim? Çukur Dizisi Reşit’in Gerçek Adı Ve Bilgileri

Oyuncu kadrosu, muhteşem müzikleri, aksiyon dolu hikaye örgüsüyle her bölümü ile seyirciyi ekranlara kilitleyen Çukur dizisine gelen yeni oyuncu fragman yayınlanır yayınlanmaz merak konusu oldu. Çukur dizisi ikinci sezonda diziye dahil olan Reşit karakteri, Vartolu ile daha öncede çalışmış, bomba yapımı konusunda tecrübeli bir isimdir.

Vartolu, Yamaç ve Cumali bir araya gelip Çukur’u yeniden ele geçirmeyi amaç edinmiştir. Ancak Çukur’daki herkes onlara destek olmak istemez. Kimisi evladını kimisi bacısını kimisi kardeşini kaybetmiş olan Çukur ahalisinden az da olsa ben varım diyen çıkar. Yamaç, vartolu ve Cumali anlaşmaları zor da olsa bir araya gelip Çukur için Karakuzulara karşı bir olmak zorundadırlar.

muhammed cangören ile ilgili görsel sonucu

Vartolu güçlerine güç katacak bir isimle Reşitle irtibata geçer ve Reşit’i Koçovalı ailesine tanıtır. Patlayıcı konusunda uzman olarak tanıttığı Reşit aslında ellerindeki en büyük güç olacaktır. Ancak Reşit ne kadar güvenilir gerçekten Karakuzulara düşman mı yoksa Karakuzuların kendi tarafına kolayca çekebileceği bir adam mı bunu ilerleyen bölümlerde hep birlikte izleyeceğiz.

Gelelim Karakuzuların düşmanı olarak bizlere tanıtılan Reşit’in gerçek adına.

Çukur dizisi Reşit’in gerçek adı Muhammed Cangören. 1951 doğumlu olan oyuncunun doğum yeri ise Afganistan’da bulunan Maymana.

Yılların tecrübesine sahip olan oyuncunun yer aldığı birkaç önemli yapımı sizlerle paylaşacak olursak; “İkinci Bahar” dizisinde Bekir Ağa rolü, “Berivan” dizisinde Kara Duran karakteriyle ekranlara gelmiştir. “Kurtlar Vadisi”nde iki sezon rol almış olan oyuncu Abuzer Kömürcü karakterine hayat vermiştir.

“Şöhret” dizisinde Galip Özer rolü ile adından söz ettiren Cangören, bir dönemin fenomen dizisi “Sıla”da Zinar rolü ile seyirciden tam not almıştır. “Ay Lav Yu” filminde bir papaza hayat vermiş olan Cangören, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Sakarya Fırat” dizisinde Sıtkı rolüne hayat vermiştir.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal