Çukur Kasım Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Çukur dizisi Kasım kimdir? Kasımın gerçek adı nedir? Yaşı nereli olduğu daha önce rol aldığı dizilerle ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle…

27.09.2018-12:13 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-11:57) Çukur Kasım Kimdir? Gerçek Adı Ne?

Çukur dizisi Kasım kimdir? Kasımın gerçek adı nedir? Yaşı nereli olduğu daha önce rol aldığı dizilerle ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle…

Çukur Dizisi Kasım Kimdir?

Show tv ekranlarının başrollerinde Aras Bulut İynemli ve Dilan Deniz Çiçek’in olduğu kadrosunda Ercan Kesal ve Perihan Savaş gibi usta isimlerin bulunduğuÇukur dizisinde Kasım eskiden Idrisin evinde şoförlük yapmış biridir. Mihriban ile evlendirilen Kasım Mihribanın Idristen çocuğu olduğunu öğrenir. Çocuğun adı Salihtir. Yanı bizim bildiğimiz adıyla Vartolu Saadettin Idrisin oğludur. Kasım her gün Mihribanı döver. Mihribanın kendisini sevmemesini üstlelik başkasından bir çocuğunun olmasını kaldıramaz. Mihriban ise bulduğu her fırsatta Idrisin evine gider ama içeri dahi giremez.

Mihriban oğlunu zor da olsa büyütür. Mihriban da oğlu Salih de dışarı yüzü görmeden günler geçirir. Kasım bir gün yine Idrisin evine gitmiş olan Mihribanı döver döver daha sonra da oğlunun gözü önünde öldürür. Salih o küçük yaşta annesiz kalır ve her Mihriban türküsünü duyduğunda yüreği acır. Bu nedenledir ki hemen o türküyü kapattırır. Kasım ise ortada kalan çocuğu yani Salihi elinden tuttuğu gibi Muşun Varto ilçesine götürür. Yıllar sonra Salih adını değiştirip intikam almak için Çukura geri döner. Kasım ise hapisteyken yazdığı mektupta Idristen kendisini hapisten çıkınca korumasını ister geçmişe dair bilmediği sırları söyleme vaadinde bulunur. Idris Kasım ile birebir görüşmek istese de bu mümkün olmaz ama Kasımın  Mihribanı öldürdüğünü ve bir de oğlu olduğunu öğrenir. Idris oğlunu aramak için harekete geçer. Kasım elinde telefon Idrisi arar ve oğlum aldı telefonu deyince oğlunun yaşadığını da öğrenmiş olur. Kasım yine ona anlatacakları olduğunu söyleyip Idristen yardım ister.

turgut tunçalp ile ilgili görsel sonucu

Çukur dizisinde Kasımın gerçek adı ise Turgut Tunçalp. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Afşin karakteri ile büyük beğeni alan oyuncu 1976 Sakarya doğumlu. Özel Drama Tiyatro Okulunda oyunculuk konusunda eğitim alan oyuncu Tümay Özokur Oyunculuk Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 2013 senesinde Özgü Namal ve Ibrahim Çelikkolun başrollerini paylaştığı Merhamet adlı dizide Moskof Recep karakterine hayat vermiştir. Kaçak adlı dizide rol alan oyuncu Diriliş Ertuğrul dizisinde Afşin karakteri ile adını bir kez daha duyurmuştur. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Vatanım Sensin adlı dizide rol almıştır. Boş zamanlarında Karate, dağcılık, avcılık, off-road ile uğraşmaktadır. En büyük hayali dünyadaki tüm şehirleri gezmek olan oyuncu spor konusunda çok istekli.


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal