13.05.2022-12:47 (Son Güncelleme:03.02.2023-12:06)


1

Ünlü oyuncu çok travmatik şeyler atlattığını ve duysal bir insan olduğunu söyledi ve eski sevgilisini 6 sene boyunca beklediğini açıkladı.



2

Herkese kızgın olduğunu söyleyen oyuncu, bu kararı vermesinde eski sevgilisinin bir ilgisi olamdığını söyledi şunları ekledi; "Ona ben 'travesti olacağım' diye mesaj attım. Arkandayım dedi, yanımda olacaktın dedi. Ben önüme baktım. Böyle olmamın kendisiyle alakası yok. Geç kalmamın alakası var.



3

O yüzden önüme çıkan herkese kızgınım. Anama, oyunculuğa, unutamadım adama, herkese ayrı kızıyorum. Evvelimi bilmeyen ahirimden hesap sormasın. İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum da teessüflerini anlamıyorum"



4

Bunun üzerine daha fazla dayanayığ ağlayan Armağan Çağlayan "herkesin nefterini taşımak eminim ki çok zor olmuştur" dedi.



5

Ünlü gazeticinin ağladığını gören Meli Bendeli de gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı.



6

Saçlarım kısa ve orada içimden hep şunu söylüyorum, 'Melih bu senin son erkek rolün diyorum içimden'... Çünkü Netflix işi ilk defa Netflix'le çalışacağım. İyi bir kaşem var ve bununla bu son olsun artık erkek rolü zaten istemem diye düşünüyorum. Burada oynarım sürecimi başlatırım ve bu gelen parayla işim kolaylaşır" diye konuştu.



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr