Cübbeli Ahmet’i tehdit eden Saadettin Ustaosmanoğlu kimdir? Saadettin Ustaosmanoğlu kaç yaşında, nereli?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine yıkadığını söylediği Sadettin Ustaosmanoğlu'nun kim olduğu merak edildi. Saadettin Ustaosmanoğlu’nun kim olduğu kaç yaşında olduğu soruları araştırılıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

18.07.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-12:05) Cübbeli Ahmet’i tehdit eden Saadettin Ustaosmanoğlu kimdir? Saadettin Ustaosmanoğlu kaç yaşında, nereli?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmada dikkat çeken sözler sarfetti. İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu cenaze töreni ile ilgili sistemde bulunan Ahmet Hoca, kendisine “Rus Papazı” diyen Saadettin Ustaosmanoğlu'nun cenazeyi yıkadığını ifade etti. Dikkat çeken açıklamaların ardından birçok kişi Saadettin Ustaosmanoğlu'nun kim olduğunu araştırmaya başladı. Cübbeli Ahmet Hoca’nın, “Şimdi yaymışlar cenazeyi o yıkadı. Ne alakası var. Cenazeye su dökenlerde kim var biliyor musun? Bana ‘Rus Papazı’ diyen Saadettin Ustaosmanoğlu. Efendi hayattayken ben kalp krizi geçirdim, gidiyordum. Yani ecel belli değildi. Efendi hazretleri bize ‘Evladım yolumu muhafaza edin’ diye buyurdu. Biz onun için bu hususta hassasiyetimizle evvelden beri olduğu gibi devam edeceğiz” sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki, Saadettin Ustaosmanoğlu kimdir? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar… 

Saadettin Ustaosmanoğlu kimdir?

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni olan Saadettin Ustaosmanoğlu birçok kişi tarafından araştırılır. 1959 yılında Trabzon'da doğan Saadettin Ustaosmanoğlu,  ilkokul ve ortaokul eğitiminden sonra medrese eğitimi aldı. Muhtelif Yayıncılık faaliyeti içerisinde yer alan Ustaosmanoğlu, birçok seminer ve konferansa da katıldı.

Saadettin Ustaosmanoğlu Kimdir

Furkan dergisinde Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Saadettin Ustaosmanoğlu,  1999-2005 yılları arasında Metris, Kartal ve Bolu F Tipi cezaevlerinde yattı. Şimdilerde ise yeni Furkan dergisinin Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaktadır. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal