Cübbeli Ahmet'e ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Söylemleriyle zaman zaman gündemin üst sıralarına yerleşen Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü’nün sağlık durumu konusunda endişe verici bir haber geldi. Peki Cübbeli Ahmet'e ne oldu, sağlık durumu nasıl? İşte sorunun yanıtı...

24.05.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-11:30) Cübbeli Ahmet'e ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Söylemleriyle zaman zaman sosyal medya konuşulan isimler arasında yer alan Ahmet Mahmut Ünlü’nün sağlık durumu konusundaki son gelişmeler bir çok kişi tarafından oldukça merak ediliyor. 22006 yılında baypass ameliyetı olan olduğu belirtilen, 2008 ve 2018 yıllarında ise iki kez stent takıldığı açıklanan Ahmet Mahmut Ünlü’nün sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama insanları endişelendirdi.

Cübbeli Ahmet'e ne oldu, sağlık durumu nasıl?

Cübbeli Ahmet Hoca ismiyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’nün son sağlık durumu konusunda Ünlü’nün sosyal medya hesabından önemli açıklamalar yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Cübbeli Ahmet sağlık durumu

"Cübbeli Ahmet Hoca, kalp rahatsızlığından dolayı başarılı bir operasyon geçirdi. Daha önce 2006 yılında baypass olmuş, daha sonra 2008 yılında iki stent takılmış ve 2018 yılında da tekrar iki stent takılmıştı. Geçtiğimiz hafta Ankara'da bulunduğu sırada bir gece yürek ağrısı hissedip hastaneye müracaat etmiş, TOBB ETÜ Hastanesi'nde âcil olarak muayene edilmiş ve İstanbul'a döndüğünde mutlaka doktorlara görünmesi gerektiğini söylemişlerdi. Bunun üzerine Prof. Dr. Bilal Boztosun ve ekibinin müdahalesiyle bir operasyon daha gerçekleştirildi. Kalp damarları doktorların tâbiriyle taş gibi sertleştiği için operasyon bir buçuk saat kadar sürdü. Yorucu ve ağrılı geçen operasyon neticesinde dört stent daha takıldı ki bunların ikisi çok zorunlu olup diğer ikisi ise tıkanmaya başlamış olduğu için ileriye yönelik düşünülerek yerleştirildi.

Hocaefendi, bu süreçte siz sevenlerinden sohbetlerin ve hizmetlerin devamı için dualarınızı beklemektedir. Salı günü Şifa-i Şerif dersini inşallah kısa da olsa yapmaya çalışacaktır. Perşembe günü saat 21:15'te HAYDER merkezinde sohbetlere inşallah başlanacaktır. Bu vesile ile Prof. Dr. Bilal Boztosun Beyefendi ve ekibine bir kez daha teşekkürlerimizi arz eder, Allah-u Teala'dan kendilerine sıhhat-ü âfiyetle daha nice insanlara hizmet etme imkânı vermesini niyaz ederiz. Amin."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal