15.01.2022-14:04 (Son Güncelleme:15.01.2022-14:04)


1

Portekiz Milli Takım kaptanı Cristiano Ronaldo, Türkiye ile oynanacak olan play-off karşılaşması öncesi yaptığı açıklamalarda büyük ses getirdi.



2

FIFA 2022 Dünya Kupası öncesinde A Milli Futbol Takımımız play-off turunda Portekiz ile zorlu mücadelede karşı karşıya gelecek.



3

Dünya Kupası'na gidiş bileti için tek yol Portekiz karşısında galibiyet olurken zorlu maç öncesi Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



4

A Milli Futbol Takımımızın, Portekiz ile karşı karşıya geleceği FIFA 2022 Dünya Kupası play-off karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, Türkiye maçını bir savaş olarak yorumladı.



5

Cristiano Ronaldo, Portekiz ile Türkiye arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;



6

Cristiano Ronaldo : Dünya Kupası hedefine ulaşamamız çok üzücü olur. Futbolda ve hayatta zor anlar olur ama önemli olan ayakta durmak, ayakta kalabilmek.



7

Cristiano Ronaldo : Dünya Kupası yolunda çok zorlu savaşlarımız olacak. Bu savaşların ilki Türkiye ile. Kazanabilirsek sonraki savaş İtalya ile.



8

Cristiano Ronaldo : Mart ayına hazır girmemiz gerekiyor. Türkiye ile maçımız tam bir savaş olacak. Futbolseverler için izlemesi harika maçlar ortaya çıkacak diye düşünüyorum. Hayatta mükemmel senaryolar yoktur. Hep mücadele içinde olmanız gerekiyor. Biz de yolumuza çıkacak zorluklara karşı ayakta kalmaya çalışacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR