31.05.2022-15:24 (Son Güncelleme:19.06.2022-11:07)


1

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında boy gösterecek olan Medipol Başakşehir iddialı bir kadro kurmak istiyor. Kiralık olarak takmda forma giyen oyuncuların ayrılmasının ardından turuncu lacivertliler yapacağı takviyelerle birlikte kadrosunu güçlendirmek istiyor.



2

Takımıyla sözleşmesi, sona eren ve serbest oyuncu statüsünde buluan Cristian Tello'ya Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun özel isteği üzerine talip olan Medipol Başakşehir, yıldız futbolcunun menajeriyle görüşmelere vakit kaybetmeden start verdi.



3

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak kadroya katılan Pizzi ve Trezeguet’in takımdan ayrılmasının ardından yapacağı transferler merakla beklenen Medipol Başakşehir’de transfer listesinde yer alan isimlerden biri ortaya çıktı.



4

Barcelona altyapısından yetişen ve son olarak Real Betis forması giyen Cristian Tello için Medipol Başakşehir yönetimi harekete geçti. Emre Belözoğlu’nun kadrosunda görmeyi çok istediği Tello için menajerler aracılığı ile ilk temas kuruldu.



5

Real Betis ile sözleşmesi sona eren Cristian Tello’nun transferinde bonservis ücretinin ödenmeyecek olması Medipol Başakşehir yönetiminin elini güçlendiriyor.



6

Başakşehir’de Göksel Gümüşdağ ve ekibinin Cristian Tello transferinde menajeri ile gerçekleştirdiği ilk görüşmenin olumlu sonuçlandığı öğrenildi. 30 yaşındaki İspanyol oyuncu Tello’nun İstanbul’da oynama fikrine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



7

Bonservis ücreti ödenmeyecek olan Cristian Tello transferinde Medipol Başakşehir yönetiminin oyuncunun menajeriyle imza parası ve senelik ücret konusunda pazarlıklarını sürdürdüğü, önümüzdeki günler içerisinde transferin olumlu yönde sonuçlanabileceği öğrenildi.



8

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de uzun yıllar unutulmayacak bir transfer hamlesine imza atmak üzere.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR