Çorum'da bir otomobil baraja uçtu!

Çorum'da bir otomobil Çomar Barajı'na düştü. 1 ölü ve 1 yaralı var.

01.11.2023-13:39 - (Son Güncelleme: 01.11.2023-18:14) Çorum'da bir otomobil baraja uçtu!

Çorum’da bulunan Çomar Barajı’na uçan otomobildeki bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı.

Çorum'da öğle saatlerinde Çomar Barajı'na bir Otomobil düştü. Kazada araçta sürücü koltuğunda bulunan 83 yaşındaki A.A.Ş. hayatını kaybederken M.Ö. isimli kadın ise yaralı olarak kurtuldu

kaza

Araçta bulunan M.Ö. İsimli kadın kazanın ardından yardım çığlıkları atarak vatandaşlardan yardım istedi. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım çağırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Çorum İtfaiyesinde görevli olan dalgıç ekipleri araç kapısının yanında su içerisinde bulunan M.Ö. isimli kadını kurtararak olay yerindeki sağlık ekiplerine ulaştırdı. 

kaza

Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahele yapılan yaralı M.Ö. ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.

Araçta bulunan sürücü A.A.Ş.'nin cesedi ise itfaiyede görevli dalgıç ekipleri tarafından Çomar Barajı'ndan çıkarıldı. Otomobil sürücüsü A.A.Ş.'nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili araştırma çalışmalarına başladı. 

kaza

kaza


Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal