24.03.2020-13:08 (Son Güncelleme:26.04.2024-21:20)


1

Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı bünyesinde her gün binlerce kişiye coronavirüs testi yapılıyor. Bakanlık sonuçları vatandaşlara daha hızlı ve güvenilir aktarabilmek için e-Nabız uygulamasını devreye soktu. Bunun ardından kullanıcılar, coronavirüsü testi sonuçları! e-Nabız coronavirüsü test sonuçları öğrenme gibi aramalar yaptı. İşte detaylar...



2

Test

Test

Bakanlık tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, "Coronavirüs testi yaptırmış vatandaşlarımız, test sonuçlarına e-Nabız uygulamasından ulaşabilir." denildi.



3

e-Nabız

e-Nabız

e-Nabız CORONAVİRÜS TEST SONUÇLARI ÖĞRENME Bu açıklamanın ardından vatandaşlar e-Nabız sistemine nasıl kayıt olacağını araştırmaya başladı. Vatandaşlar, https://enabiz.gov.tr adresi üzerinden test sonuçlarına ulaşabilir, ya da sisteme kayıt yaptırabilir.



4

e-Devlet

e-Devlet

Ayrıca e-Devlet üzerinden de e-Nabız sistemine ulaşılabilir.



5

NERELERDE YAPILIYOR? Coronavirüsü testi kamu ve özel olmak üzere tüm hastanelerde yapılıyor. Yalnız alınan numuneler laboratuvarda inceleniyor. Her hasta için test yapılmazken coronavirüs vaka tanımına uygun olan kişilere coronavirüs testi yapılabiliyor. Kararı ise hekim veriyor.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR