Coronavirüse Farkındalık Yaratmak İçin Dolmuşa Maske Taktı

Ankara'da dolmuş şoförlüğü yapan Adem Kaya, Coronavirüs salgınına yönelik farkındalık yaratmak için dolmuşa maske taktı.

18.03.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-10:30)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını son olarak ülkemizde de görülürken, vaka sayısı birden 98'e yükseldi. Birçok vatandaş hala durumu idrak edemezken Ankara'da dolmuş şoförü olan Adem Kaya salgına karşı farkındalık yaratmak için dolmuşa maske taktı. Kaya, Anaralı dolmuşçular olarak araçlarını sürekli dezenfekte ettiklerini dile getirdi ve "Araçlarımızın hepsi halkın güvenliği, çocukların, yaşlıların rahat rahat inip binebilmesi için teker teker dezenfekte edilmiş olup, halkın güvenliğine açık durumdadır. Bentderesi dolmuş duraklarında Siteler, Abidinpaşa, Akdere, Mamak, karşı komşu durağımız Etlik, Hasköy, Dışkapı hatlarında çalışan bütün araçlarımız teker teker dezenfekte edildi" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Kaya, dolmuş içinde temasın olabileceği her yerin ilaçlanarak temizlendiğini belirtti ve dezenfekte çalışması yapan beldediye ekiplerine de teşekkür etti.

Öte yandan dolmuşunun önüne maske takan Kaya, "Coronavirüse dikkat çekmek amacıyla böyle bir projemiz gerçekleşti ve tüm önlemler alındı. Ülkemizin bu sıkıntının da en kısa zamanda üstesinden gelebileceğine inanıyorum." dedi.

Öte yandan dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülkemizde coronavirüs kaynaklı ilk ölümün gerçekleştiğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal