11.04.2020-13:03 (Son Güncelleme:26.04.2024-13:03)


1

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını yaklaşık olarak 5 aylık bir süreçte tüm dünyayı etkisi altına aldı ve resmi verilere göre 2 milyona yakın insanı etkiledi. Virüs insanların psikolojik sağlığına da aynı oranda etki etti. Dünyanın birçok yerinde coronavirüs salgını nedeniyle intiharlar meydana geldi. Bunların bir kısmı ölümle sonuçlanırken, Adana'da da buna benzer bir durum yaşandı.



2

Alınan bilgilere göre coronavirüs test sonucu pozitif çıkan Hamit S., tedaviyi kabul etmedi ve hastanede bulunan bir camı kırdı. Kırılan cam parçasını eline alan Hamit S., cam parçasını boynuna dayadı ve hastane çalışanlarını tehdit ederek hastaneden kaçtı.



3

Yaklaşık olarak 1 kilometre kaçan Hamit S.'nin önü polis ekipleri tarafından kesildi. Hamit S. cam parçasını boynuna yine dayadı ve 10 dakika direndi. Gazetecilerin kendisini görüntülediğini gören Hamit S., elindeki cam parçasını ve yerdeki dubayı gazetecilere fırlatarak polise teslim oldu.



4

Polis şahsa kelepçe taktı ve daha sonra sakinleştirdi. Hamit S., olayın ardından tedavi edilmeyi kabul etti. Olay yerine gelen ambulans ile şahıs tekrar hastaneye götürüldü.



5

Öte yandan şahsın boynunda ve elinde cam kesikleri olduğu görüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR