Coronavirüs Teftişinde Vatandaşı Azarlayan Vali Funda Kocabıyık'a Tepki

Coronavirüs tedbirlerinin uygulanıp uygulanmadığını denetlemek için sokağa inen Uşak Valisi Funda Kocabıyık'ın vatandaşlara karşı davranışı tepki çekti. Kocabıyık eleştirilerin hedefi oldu.

01.04.2020-16:28 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-16:49)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını 11 Mart tarihinde ülkemizde de görüldü. Bu tarihten sonra en üst sıradaki yetkiliden en alt sıradaki yetkiliye kadar herkes üstüne düşen görevi yerine getirmek için çalışmalara başladı. Bu kapsamda valilere de önemli yetkiler ve görevler verildi.

Uşak valisi Funda Kocabıyık, alınan tedbirleri denetlemek adına İsmet Paşa Caddesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Kocabıyık vatandaşa yönelik üslubu ve davranışları ise birçok kesim tarafından eleştirildi. Vatandaşları sosyal mesafe kuralı kapsamında uyaran Kocabıyık, "Sosyal mesafeyi ayarlayın. Düzelt! Herkes, hadi!" şeklinde ifadelerle vatandaşlara emir veriyor gibi davranışlar sergiledi.

Sosyal medya üzerinde kullanıcılar bu yönde paylaşımlarda bulundu ve Kocabıyık'ı vatandaşa karşı tutunduğu tavır üzerinden eleştirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal