28.04.2022-11:55 (Son Güncelleme:27.01.2023-17:52)


1

Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur genç yaşında Zeliha Hanım ile evlendi. Sonra şöhret olunca onu terk etti ama hiçbir zaman resmi olarak boşanmadı. Tayfur'un bu evlilikten 2 çocuğu oldu. Tayfur'un şimdiye kadar en uzun süren birlikteliği ünlü oyuncu Necla Nazır ile yaşadığı oldu. Tayfur, Nazır ile hiçbir zaman resmi olarak evlenmedi. Ama beraberlikleri tam 32 yıl sürdü.



2

İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan, henüz hiç evlenmedi. Ama 3 ayrı kadından 5 çocuğu var. Üstelik Yıldızhan'ın üç çocuğu aynı yıl içinde dünyaya geldi. Yıldızhan evlenmemesine karşın çocuk sahibi olmasını "Ben birlikte olduğum kadınların annelik hakkını ellerinden almadım. Çocuk sahibi olmak sadece benim istediğim bir şey değil. Bunu karşı taraf da istiyor. Üstelik evlenmeyeceklerini de biliyorlar. Yani ben kimseye evlilik vaadinde bulunmuyorum" diyerek açıkladı.



3

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in ilk nikahlı eşi Adalet Tatlı olan ünlü şarkıcı şöhret olduktan sonra eşini memleketi Şanlıurfa'da bıraktı. Şöhrete kavuştuktan sonra ki ilk büyük aşkını Perihan Savaş ile yaşadı.



4

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil genç yaşında kızı Sezin'in annesi Muhsine Kamiloğlu ile ilk evliliğini yaptı. Daha sonra boşandığı Kamiloğlu ile bir kez daha evlendi. Erbil daha sonra manken Nergis Kumbasar ile evlendi. Ünlü şovmenin ondan da bir kızı oldu. Erbil dördüncü evliliğini ise Sedef Altuntaş ile yaptı. Ama bu evlilik de uzun sürmedi. Erbil son olarak Tuğba Erbil ile evlendi.



5

Şoray Uzun

Şoray Uzun

Şoray Uzun Yolda adını taşıyan programı sunan Uzun ile programın yönetmeni Meyda Yılmaz arasında zamanla bir yakınlaşma doğdu. İkilinin iş arkadaşlığı zamanla aşka dönüştü. Evli olan Şoray Uzun ile Meyda Yılmaz'ın ilişkisi sürdü. Bu arada Yılmaz hamile kaldı. Ancak uzun eşinden boşanamayınca imam nikahı kıydılar. Daha sonra Uzun ile Yılmaz'ın yolları ayrıldı. Uzun, resmi nikahlı eşine geri döndü.



6

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen ilk evliliğini çok genç yaşta bir Fransız kadınla yaptı. Bu evlilik kısa sürdü. Daha sonra reklamcı Gaye Hanım ile evlendi. Bu evlilik de boşanmayla sonuçlandı. Bayülgen oyuncu Zeyno Gönenç ile üçüncü kez nikah masasına oturdu. Bayülgen'in son eşi Şirin Ediger.



7

Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçi

Tuna Kiremitçi şöhrete ulaştığı sıralarda Yasemin Hanım ile evliydi. Yasemin hanım ile olan evliliğinden bir oğlu oldu. Ancak oglu Can'ın doğumundan kısa bir süre sonra adı gazeteci İclal Aydın ile anılmaya başladı.



8

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci 3 kez evlendi.



9

Cem Karaca

Cem Karaca

5 kez evlendi.



10

Esra Akkaya

Esra Akkaya

Esra Akkaya 5 kez evlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr