'Çok Büyük Ve Güçlü Bir Ülkeyiz'

Süper Lig’in 24. Haftasında Gaziantep deplasmanda Medipol Başakşehir’e 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Konuk ekibin tecrübeli oyuncularından Güray Vural, değerlendirmelerde bulundu.

03.03.2020-08:54 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-08:49) 'Çok Büyük Ve Güçlü Bir Ülkeyiz'

Öncelikle şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine başsağlığı diliyorum. Güçlü bir ülkeyiz. Birçok konuyu aştık, inşallah bunu da aşacağız. Başakşehir'i tebrik ediyorum, üst tura çıktıkları için UEFA'da. Bugün de güzel bir oyunla galip geldiler. Biz de çok pozisyon bulduk ama değerlendiremedik. Tebrik ediyorum.

Aramızda konuşuyoruz, kaptanımız Günay (Güvenç), bu işle o ilgileniyor. İnşallah yönetimimiz, başkanımız, hep beraber biz de güzel bir şeyler yapmayı düşünüyoruz. Sonuçta bizim ülkemiz, çok güzel bir ülkemiz var. Biz ne gerekirse yapmaya hazırız.

Birçok maç izledik. Herkes çok güzel görüntüler verdi. Biz çok büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Her şeyin üstesinden gelmeyi biliyoruz. Çok üzgünüz tabii ki çok şehidimiz oldu. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Trabzonspor ile zor bir maç oynayacağız. Evimizde bir tık daha iyi oynuyoruz. Her maçta farklı oynuyoruz, bizim takım biraz değişik o konuda. Biz yerimizi korumak istiyoruz, inşallah lig bittiğinde de bu pozisyonda bitiririz

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal