Çocuklarını Dövüp Yayın Yapan Babanın İfadesi Ortaya Çıktı

Mersin'de yaşayan Halil Y. adlı adam geçtiğimiz gün 3 çocuğunu övdüğü anları sosyal medya hesabından yayınlamış ve tutuklanmıştı. Halil Y.'nin ifadesi ortaya çıkarken söyledikleri pes dedirtti.

05.10.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 05.10.2020-11:16)

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşamını sürdüren Halil Y. adlı adam geçtiğimiz gün ortaya çıkan görüntüleri ile Türkiye'nin gündemine oturdu. 18 yaşından küçük 3 çocuğunu dövdüğü anları sosyal medya hesabından paylaşan cani baba büyük tepki toplamıştı. Emniyet sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından harekete geçti ve Halil Y.'yi tutukladı.

KARISINA MESAJ GÖNDERMEK İÇİN ÇOCUKLARINI DÖVDÜ

Hakkında adli işlem başlatılan Halil Y. emniyetteki işlemlerinin bitmesinden sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Halil Y.'nin verdiği ifade ortaya çıktı.

Halil Y. verdiği ifade de evden kaçan karısı Zeliha Y.'ye öfkelendiği için çocuklarını dövdüğünü söyledi. 7 yaşındaki çocuğuna görüntüleri çektirip sosyal medyada yayınlattığını da belirten Halil Y., karısı Zeliha Y.'ye mesaj vermek için yaptığını söyledi.

Aile İçi Şiddetle Mücadele görevlileri E.Y'yi (7), F.Y. (16), C.Y. (13) ve A.Y. (9) alarak, Çocuk Esirgeme Kurumu'na verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal