22.06.2018-15:36 (Son Güncelleme:26.04.2024-07:16)


1



2

Onlar için küçük bir Kızılderili çadırı, içinde uyuyabilecekleri küçük bir ev, 2 katlı sağlam ranzaların sevdikleri renkler ile süslenmesi, macera sahibi ve eğlenceyi sevenler için tırmanacakları aksesuarlar ve daha fazlası bu yazımızda olacak.



3

Ağaç ev şeklinde yataklar, üzerine binebilecekleri minik kırmızı arabalar, oda yüksekliği yeterince verimli olanlar için merdiven ve kaydırak aksesuarları, odanızın bir bölümü tamamen kaplayacak, pembe yada krem renklerinde ve yaşanabilecek bölmeler ile Onun hayallerini yaşamasını sağlamak ister misiniz?



4

Dağ evi ve pembe çiftlik evlerinin içindeki oyuncaklar ile odasında daha fazla zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızı çizgi filmlerin zararlı etkilerinden korumak ve kendi hayal dünyasında, yaşamasına izin vermek ona bazı sorular yönelterek ilk adımı başlatabilirsiniz.



5

Çocuk odası dekorasyon fiyatları konusunda kötümser olmanıza gerek yok, her bütçeye uygun ürünleri yalnızca araştırmanız yeterlidir.



6

Çocuk odasının bir bölümünde tamamen çadır görünümünde ve içinde özel bazı aksesuarlar ile oda içinde oda ortamı ona çok yakışabilir.



7

Özel pembe koltuklar ve krem rengi perdelemeler ile yataklarını süslemek ister misiniz? Duvarlara küçük yapışkan canlı renklerdeki aparatları sakın unutmayın. İmkan verin ve onları mutlu yapın.



8



9



10



11



12

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR