Çocuğuyla trafikte seyir halinde giden kadının arabasının camını kırmıştı: Trafiği birbirine katan o şahıs yakalandı

Dün akşam saatlerinde sosyal medyada dönen video büyük tepki çekti. Maltepe sahil yolunda, çocuğu ile trafikte olan kadın sürücünün arabasında saldıran ve aynasını kıran kişinin görüntüleri emniyeti ayaklandırdı.

10.04.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-12:47)

Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay dün akşam Maltepe’de gerçekleşti. Kadın sürücü çocuğu ile beraber trafikte yol alırken, yanına yaklaşan şahıs tarafından sıkıştırıldı. Kadın sürücüye hakaret eden adam, arabada çocuğunda olmasına aldırış etmeden kadın sürücüyü taciz etmeye devam ederek, arabasının aynasını kırdı. Yaşanan korkunç olayda minik çocuğun korkudan ağladığı anlar, büyük tepki çekti. Görüntüler sonrası harekete geçen polis ekipleri, trafik magandasını gözaltına aldı.

Kadını önce sıkıştırdı sonra aynasını kırdı

Maltepe sahil yolu üzerinde yaşanan olay akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Utku K., kullandığı 34 UTK 80 plakalı otomobili ile önünde bekleyen Ş.A.'nın kullandığı 34 CTY 705 plakalı otomobilin önüne geçmek istedi. Kadın sürücünün yol vermemesi üzerine ikili tartışmaya girdi. Trafik magandası Utku K. Tartışmanın artından, içinde çocuğunda bulunduğu sehir halindeki Ş.A.’nın aracının aynasını kırdı. O anları kayıt altına alan Ş.A görüntüleri sosyal medyadan yayınladı. 

Trafik magandası gözaltına alındı 

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler sonrasında polis ekipleri Utku K.’yı Üsküdar’da yakaladı. Utku K., polisteki ifadesinde yolda öne geçmek için izin istediğini belirterek, "Araçtaki kadın sürücü 'Şerefsizim inat ettim, yol vermeyeceğim, geçemeyeceksin' dedi. Ben de bu lafına kızdım, aracımla önüne geçtim. Bunun üzerine kendisi aracıyla benim aracımın sol yan kısımlarına çarptı ve durdu. Ben de bunun üzerine aynasını kırdım" dedi. Utku K.'nin de tartıştığı Ş.A.'dan şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Suçsuzum diyen Utku K.’nın drift ve makas görüntüleri ortaya çıktı

Polis tarafından gözaltına alınan Utku K.'nin otomobili ile drift yaparken çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı. Otomobili ile süratli bir şekilde ilerlediği görülen Utku K., trafikte ilerleyen araçların arasında makas atarak tehlikeli hareketler yaptı. Ayrıca otomobilin ön konsolunda duran silah ise dikkatlerden kaçmadı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal