Çocuğun Canını Acıttı Diyerek Hemşireler Darbedildi

Burdur'da çocuklarına enjeksiyon yaptırmak için Burdur Devlet Hastanesi'ne gelen aile, acil servisteki hemşireleri darbedip güvenlik görevlilerine saldırdı.

23.08.2021-09:13 - (Son Güncelleme: 23.08.2021-09:13)

Burdur Devlet Hastanesi'ne gelen aile 16 yaşındaki çocuklarına enjeksiyon yapılması esnasında çocuğun kolunu acıttığı gerekçesi ile görevli olan hemşirelere saldırdı.

HASTA YAKINLARI GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE DE SALDIRDI

Ailenin dışarıda bekleyen yakınlarının da müdahale etmesi sonucunda yaşanan gerginlik esnasında acil servis savaş alanına döndü. Hasta yakınları, olayı yatıştırmaya çalışan hastanenin güvenlik görevlilerine de saldırdı. Arbede esnasında acil servis girişinin kapı camı kırıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olaylar büyük bir güçlükle yatıştırılırken, Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri sağlık personelleri ile güvenlik görevlilerine saldırdığı tespit edilen 3 kişiyi de gözaltına aldı. Hemşire ve güvenlik görevlileri saldırganlardan şikayetçi oldu.

HASTANEYE MİLLETVEKİLLERİ GELİP GEÇMİŞ OLSUN DİLEĞİNDE BULUNDU

Hastanede yaşanan söz konusu olayların hemen ardından Burdur milletvekilleri AK Parti'li Bayram Özçelik ile CHP'li Mehmet Göker, Burdur Devlet Hastanesi'ne gelerek Başhekim Nedim Ongun'dan olay ile ilgili bilgileri dinledi ve sağlık çalışanlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Bir başka yandan da öfkeli hasta yakınlarının sağlık personeli ile güvenlik görevlilerine saldırı anı ise bir hasta yakını tarafından da cep telefonu ile kayıtlara alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal