Çobanlar hayvan otlatmaya gitti gözlerine inanamadı! Ekipler hız kesmeden olay yerine intikal etti

Adana'nın Kozan ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Dün akşam saatlerinde hayvanlarını otlatmaya götüren çobanlar korkunç bir manzara ile karşı karşıya kaldı.

21.04.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-12:32) Çobanlar hayvan otlatmaya gitti gözlerine inanamadı! Ekipler hız kesmeden olay yerine intikal etti

Dün akşam saatlerinde dağlık alana hayvanlarını otlatmaya götüren çobanlar yerde hareketsiz şekilde yatan birini gördüler. Yaşanan olay sonrasında ekipler bölgeye intikal ederken yüzü tanınmaz halde olan kişinin ölü olduğu tespit edildi. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Talihsiz olan bu korkunç olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı olan Düzağaç Mahallesi'nde yaşandı. Gelen iddialara göre, dağlık bölgede hayvanlarını otlatmaya giden çobanlar, çalıların arasından hareketsiz bir halde yerde yatan birini gördü. 

Ölü olduğu tespit edildi! 

Yüzü tanınmaz halde Çobanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelerde yüzü tanınmaz hale gelen kişinin ölü olduğu tespit edildi. Kimliği belirsiz olan kişi, olay yeri inceleme sonrasında Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemelerden sonra ceset, otopsi ve kimlik tespiti için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma jandarma tarafından devam ediyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal