Clozaril Jel ne işe yarar ? Clozaril jel kullanıcı yorumları

Clozaril jel kullanmak isteyenler ve etkilerinin ne olduğunu merak edenler kullanıcı yorumlarını araştırıyor. Hem yan etkilerini hem de faydalarını öğrenebilmek adına Clozaril jel ile alakalı yorumları ve bilgileri paylaştık.

18.06.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-16:53) Clozaril Jel ne işe yarar ? Clozaril jel kullanıcı yorumları

Sivilce problemi yaşayan bunun yanı sıra siyah nokta ile alakalı başı dertte olan kişiler bu probleme nasıl çözüm bulacaklarını merak ediyor. İltihaplı sivilceler için en önemli etken madde antibiyotiktir. Antibiyotik kullanımı ile iltihap kurutulabilir. Bu yüzden içeriğinde antibiyotik olan ilaçların jellerin tercihi çok daha doğru olacaktır. İçerisinde antibiyotik olan sivilce hellerinden biri de clozaril jeldir. İşte jel ile alakalı merak edilenler...

İlk defa Clozaril jel kullanacak olanlar jelin yan etkilerini ve faydalarını merak ediyor. Dolayısıyla daha önce kullanmış olan kişilerin yorumlarını araştırıyorlar. Bu krem antibiyotik etkisinden dolayı ciltteki bütün siyah nokta, akne ve sivilcelerin giderilmesine yaramaktadır. İşte jeli kullanan bazı kişilerin yorumları...

- Doktorumun önerisi ile kullandım bu jeli. Yüzüm gerçekten berbat bir durumdaydı ama çok fazla işe yaradı. Şimdi kullanmayı bıraktım artık ama herkese öneririm. Ancak doktorunuza da danışmayı unutmayın.

- Hayatımda kullandığım en iyi sivilce ilacı. Sivilceden eser kaldı. Tabi cildimi de artık eskisinden çok daha temiz tutmaya özen gösteriyorum.

Bu jelin ömrü iki ay. Sadece iki ay boyunca kullanmak ve sonra içinde kalsa bile atmak gerekiyor. Ben de öyle yapmıştım daha ilk aydan itibaren güzelce faydasını görmeye başladım.

- Ben pek düzenli kullanamadım. Ona rağmen cidden etkisini gördüm. Demek ki düzenli kullansam sivilce ve akneden eser kalmayacaktı.

Baktığımızda kullanıcı yorumların çoğu olumlu yönde. Eğer siz de sivilcelerinizden şikayetçi iseniz doktor önerisi ile Clorazil jel kullanabilirsiniz.

sivilce jeli

Clindoxyl Jel yan etkileri

Sivilce, akne ve siyah noktalardan şikayetçi olanlar, cildinden rahatsız olan kişiler antibiyotik etkisi olan Clorazil jeli kullanabiliyor. Lakin bu jelin doktor tavsiyesi ile kullanılması gerekmektedir. Öncelikle cildiye doktoruna muayene olmalısınız ve dotorunuzun teşhisine göre bu ilacı kullanmaya başlamalısınız. Bu jelin bazı yan etkileri mevcuttur. Bu yan etkiler ise şunlardır:

- Bağırsak enflamasyonu yaratabilir.

- İshal

- Kusma

- Kanlı ishal ve karında ağrı

- Karın bölgesinde kramp

- Kaşıntı ya da döküntü durumu

- Ciltte renk değişikliği

Eğer ki jeli kullandıktan sonra bu yan etkilerden biri ile karşılaşırsanız kesinlikle doktorunuza gitmeli ve eczacınıza danışmalısınız. Özellikle de yan etkiler geçmiyorsa, gün geçtikçe artıyorsa aclen doktora başvurmanız gerekir.

Clindoxyl Jel yüzde kaç saat kalmalı?

Bu jel ile alakalı en çok sorulan sorulardan biri de cildimize sürdükten sonra yıkayıp yıkamamız gerektiği soruları oluyor. Sivilce gibi cilt problemi yaşayan kişilerin kullandığı bu jelin kullanım talimatlarını uygulamak çok önemlidir. Jelin kullanımı ise şu şekildedir:

- Bu jel en fazla iki ay kullanılmalıdır. Daha fazla kullanılması kesinlikle tavsiye edilmez.

- Jeli kullanmaya kişiler yaklaşık 15 gün içinde etkisini görmeye başlar. - Günde bir kere sürülmelidir.

- Jeli yüzünüzü ılık suyla yıkayıp kuruttuktan sonra sürmeniz gerekmektedir.

- Sürdükten sonra yıkamanıza gerek yoktur.

Jeli sürerken üzerinize bulaştırmamaya özen göstermelisiniz aksi takdirde kıyafetlerinizde beyaz izler kalır.

Clindoxyl 2022 fiyatı nedir?

Bu sene çoğu ilaca olduğu gibi bu jele de zam geldi. Cilt problemleri için kullanılan bu ilaç antibiyorik jel olarak geçmektedir. Jeli alırken dilerseniz direkt eczaneden para ile alabilirsiniz isterseniz de doktorunuzdan reçeteli alabilirsiniz. Bütün eczanelerdeki fiyat ise 60.5 TL'dir.

Clindoxyl piyasadan kalktı mı?

Bu jelin piyasadan kalkıp kalkmadığı sıklıkla merak edilenler arasında yer alıyor. Sivilce, akne ve siyah nokta gibi cilt problemlerinde kullanılan bu jel ülkemizde piyasadan kaldırıldı. Bu jelin piyasadan kalkması ile beraber "clinoper" adında aynı işlevlerde olan yeni bir jel çıktı. Dolayısıyla artık cilt problemlerinde clinoper jeli kullanılıyor. İkisinin formülasyonu birbirine yakın olmakla beraber etkisinin de eş değer olduğu söyleniyor.

Clindoxyl Jel sivilce izlerini geçirir mi?

Bu jelin sivilce izlerini geçirip geçirmediği de çok merak edilen bir konudur. Normalde bu jel sivilce, siyah nokta ve akne gibi problemler için kullanılmaktadır. İçeriğinde antibiyotik vardır. En fazla iki ay kullanılabilen bu jel 15 gün içinde etkisini gösteriyor. Özellikle sivilcelerden sonra kalan akne izlerinin tamamen kaybolmasında etki gösterdiği biliniyor.

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal