Citroen Ami Türkiye satış fiyatı ne kadar? Türkiye'nin en ucuz arabası Citoren Ami’nin fiyatı ve özellikleri belli oldu

Fransız otomobil üreticisi Citroen'in ürettiği elektronik otomobil Citroen Ami'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu. Türkiye'de satılacak en ucuz sıfır otomobil olacak olan Citroen Ami'nin fiyatı ve özellikleri araştırılmaya başlandı. Peki Citroen Ami Türkiye satış fiyatı ne kadar? Citroen Ami özellikleri nelerdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

18.03.2022-17:50 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-18:01) Citroen Ami Türkiye satış fiyatı ne kadar? Türkiye'nin en ucuz arabası Citoren Ami’nin fiyatı ve özellikleri belli oldu

Türkiye'de satılacak olan en ucuz sıfır otomobil olacak olan Fransız otomobil Citroen Ami'nin Türkiye satış fiyatı belli oldu. Türkiye'de en ucuz sıfır otomobil olan Citroen Ami'nin fiyatları yinede vatandaşları şaşırtıyor. Fransa'da 14 yaşından büyük herkesin kullanabildiği ve elektronik scooter olan Citroen Ami artık Türkiye'de de satılacak. 

Citroen Ami fiyatı kaç TL olacak

Citroen Ami fiyatı kaç TL olacak?

Citroen Ami uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Fransa'da elektronik scooter olarak bilinen Citroen Ami'nin Avrupa'da satış fiyatı 6 bin Euro'dur. Avrupa'da uygun fiyatlı olarak satılan Citroen Ami Türkiye'de maksimum 100 bin TL olması beklenirken otomobilin fiyatı 210 bin TL olarak açıklandı. Bu fiyatla da Ülkemizde en ucuz sıfır otomobiller arasında yer alan Citroen Ami henüz Türkiye'de satış listesine alınması ama kısa zamanda alınması bekleniyor. 

Citroen Ami aracı ehliyetsiz kullanılabilecek mi?

Avrupa'da elektrikli scooter olarak kullanılan Citroen Ami'yi 14 yaşından büyük herkes kullanabiliyorken Türkiye'de B1 sınıfı ehliyet şartı aranmaktadır. B1 sınıfı ehliyet almak için 16 yaşını doldurmak gerekmektedir. Bu durumda Citroen Ami aracını Türkiye'de 16 yaşını doldurmuş B1 ehliyete sahip olan herkes kullanabilecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal