Çıplak görüntüleri ile sosyal medyada çok konuşulan Aslı Bekiroğlu’dan itiraf geldi! Çok konuşulan o görüntüler için ne dedi!

Konuşanlar programına konuk olan Aslı Bekiroğlu çok açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz senelerde çıplak fotoğrafları sızdırılan oyuncu yıllar sonra konu hakkında bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklama ile dikkat çeken Aslı Bekiroğlu'nun ne söylediği de merak konusu oldu. İşte konu hakkında gelen o açıklama…

20.05.2022-16:20 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-16:20) Çıplak görüntüleri ile sosyal medyada çok konuşulan Aslı Bekiroğlu’dan itiraf geldi! Çok konuşulan o görüntüler için ne dedi!

Bir süre önde internete sızdırılan çıplak fotoğrafları ile gündeme gelen Aslı Bekiroğlu, Konuşanlar programında şok açıklamalarda bulundu. Programda başınıza gelen kötü hikayelerinde anlatıldığı olmaktadır. Bekiroğlu kendisine bu soru yöneltildiğine ne cevap vereceğini programa gelmeden önce düşündüğünü söyleyerek "Buraya gelmeden arkadaşımla konuştuk, kötü hikaye olarak ne anlatabilirim diye. Arkadaşımda dedi yazsınlar internete Aslı Bekiroğlu diye orada her şey çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu olayı nedir?

Bir dönem çıplak fotoğraflarının sızdırılması ile gündemde yer alan Aslı Bekiroğlu, sıkıntılı bir süre yaşadığını dile getirdi. Sosyal medya üzerinde o dönem açıklama yapan Bekiroğlu, fotoğrafları paylaşan ve buna imkan sağlayan kişiler için dava açacağını ifade etti. Kötü niyetli kişilere prim verilmemesi gerektiğini söyleyen Aslı Bekiroğlu konu hakkında yeni açıklamalar yaptı.

Aslı Bekiroğlu Ne Dedi

Konuşanlar programına konuk olan güzel oyuncu 'kötü hikaye' olarak söylediği bu olay hakkında konuştu. Aslı Bekiroğlu, "Buraya gelmeden arkadaşımla konuştuk, kötü hikaye olarak ne anlatabilirim diye. Arkadaşımda dedi yazsınlar internete Aslı Bekiroğlu diye orada her şey çıkıyor." derken bunun üzerine Hasan Can Kaya, "Çok karaktersiz bir şey söyleyeceğim. Sen gelmeden internete yazdık, baktık" diyerek programda herkesi güldürdü. Daha sonra Hasan Can Kaya, "Bunları yayınlayabilir miyiz Aslıcım" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Aslı Bekiroğlu, "Yayınla ya neler yayınlandı. Bunlar koyar mı be" diyerek güldü.

Aslı Bekiroğlu’nun başına ne geldi?

Bir süre önce çıplak görüntüleri ifşa olan Aslı Bekiroğlu’ndan uzun bir aradan sonra açıklama geldi. O dönemde sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen Aslı Bekiroğlu uzun bir süre adından söz ettirdi. Aslı Bekiroğlu ve Can Koçkan’ın görüntüleri sosyal medyada yer alırken birçok isimden de destek geldi. Bu olay ardından zor bir süreç yaşayan güzel oyuncu olayın üzerinden bir süre geçince sessizliğini bozdu. Aslı Bekiroğlu, "Tanımadığım onlarca insandan destek aldım" dedi. Gazatecilere verdiği bir röportajda şu sözleri dile getirdi:

"Zor bir dönem geçirdim ama bu dönemden sonra artık hayata farklı bir yerden bakıyorum. Çünkü çok destek aldım. Tanımadığım onlarca kadından, erkekten, meslektaşlarımdan, basın mensuplarından, köşe yazarlarından çok büyük destek aldım. Bu bana gerçekten çok iyi geldi. Bu dünyadaki iyiliğe yeniden inanmamı sağladı."

Aslı Bekiroğlu Olayı Nedir

"Sosyal medyada insanlar sizleri tanımadan eleştiriyorlar, aşağılıyorlar, yargılıyorlar ama bu insanların dışında bir de bunun bir suç olduğunu görüp bana destek olan, kişiye ne kadar zarar verebileceğini bilen insanlar da var. Destek olan herkese çok teşekkür ederim.''

''Gerçekten herkesin bir noktada iyi kalpliliğe ve nezakete ihtiyacı olabilir. Bundan sonra bunun kimsenin başına gelmemesi için ne yapabiliriz, birbirimize nasıl destek oluruz, nasıl beraber oluruz bunları konuşmamız lazım. Ben burada başkalarının başına gelmesin diye umut olarak duruyorum."

Güzel oyuncuya #sibersucaortakolma etiketi ile de destek verildi. Bunun üzerine kendi sosyal medya hesabından #İyiKalpliOl etiketini kullanarak bir paylaşım yapan Aslı Bekiroğlu “#İyiKalpliOl çağrısının siber zorbalık yaşayan herkese umut olması dileğiyle. Siz de bu çağrının bir parçası olun.” dedi.

Aslı Bekiroğlu kimdir?

16 Kasım 1995’de dünyaya gelen Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi’nden mezun oldu. Beslenme ve Diyetetik Bölümü okuyan güzel oyuncu 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi aldı. İlk kez kamere karşısına Adı Mutluluk dizisi ile geçen Aslı Bekiroğlu, daha sonra İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım ve Jet Sosyete birçok yapımda yer aldı.

Aslı Bekiroğlu Oynadığı Diziler

Aslı Bekiroğlu hangi dizi ve filmlerde rol aldı?

2013 yılında Beni Böyle Sev (Ayça) - Yardımcı oyuncu - TV dizisi

2015 yılında Adı Mutluluk (Sera Yüksel) - Yardımcı oyuncu - TV dizisi

2016-2017 yılında Gülümse Yeter (Yasemin Özdemir) - Başrol oyuncusu - TV dizisi

2016 yılında İkimizin Yerine (Ceylan) - Yardımcı oyuncu - Sinema filmi

2017 yılında Yol Arkadaşım (Bahar) - Başrol oyuncusu - Sinema filmi

2018 yılında Dudullu Postası (Betül) - Yardımcı oyuncu - İnternet dizisi

2018-2019 yılında Jet Sosyete (Melike Şahin) - Yardımcı oyuncu - TV dizisi

2019 yılında Benim Tatlı Yalanım (Suna Doğan Yılmaz) - Başrol oyuncusu - TV dizisi

2021 yılında Yetiş Zeynep (Zeynep ) - Başrol oyuncusu - İnternet dizisi

2020 yılında Jet Sosyete (Melike Şahin) - Konuk oyuncu - TV dizisi

2021 yılında Aşkım Bahardı (Bahar) - Başrol oyuncusu - TV filmi

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal