09.03.2024-12:30 (Son Güncelleme:09.03.2024-12:30)


1

Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı ile bambaşka birine dönüşen ve değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Doğrusöz o soruyu duyunca epey rahatsız oldu.



2

Türkiye'nin sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim" ile tanınan Neslihan Doğrusöz, yarışmanın ardından cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek adını Doruk Doğrusöz yaptı.



3

"Ben yarışma dönemimde bile maskülen bir tarza sahiptim biliyorsunuz. Abiyelerimin, eteklerimin altına bile Calvin Klein boxerlarımı giyiyordum" diyerek o dönem dikkat çeken ünlü isim şimdi de Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu.



4

Hakkında merak edilenleri tek tek anlatan Doruk Doğrusöz cinsel organ sorusunu duyunca epey şaşırdı. Hülya Avşar 'Çok özel olacak ama' diyerek açık açık sordu. Avşar, 'Oturup şeklini şemalini seçiyorsunuz değil mi?' dedi.



5

Doruk Doğrusöz ise 'Ben böyle bütün merak ettiğiniz sorulara yanıt verirsem yandık diyerek evet seçebiliyorsunuz. Doktorunuz bu ameliyatı gerçekleştiriyor onun yönlendirmesiyle oluyor' diye konuştu.



6

Doğrusöz ayrıca, bu ameliyatların daha ucuz olmasını dilediğini belirterek, süreçte en az 1 milyona yakın para harcadığını belirtti.



7

Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr