04.10.2022-09:13 (Son Güncelleme:31.08.2023-13:14)


1

Cinsiyet değiştiren ünlüler?

Cinsiyet değiştiren ünlüler?

Ülkemizde ve dünyada cinsiyet değiştirme ameliyatları oldukça fazla. Özellikle son dönemlerde popüler kültürün etkisi ile cinsiyet değiştirme operasyonu da insanlar tarafından oldukça yapılmaya başladı. Ülkemizde cinsiyet değiştirme ameliyatı oldukça zor. Cinsiyet değiştiren insanların hayatını devam etmeleri de keza öyle. Fakat bazı insanlar ise cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdikten sonra şöhreti yakalıyor. Son olarak cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar son haliyle gündeme geldi.



2

Jessica Alves

Jessica Alves

Dünyada Ken Bebek olarak tanınan Jessica Alves ve geçen yıl geçirdiği operasyonla kadın olmuştu. Bu olaydan sonra şimdi de Elon Musk'ın oğlu gündeme geldi. Son olarak Rüzgar Erkoçlar'ın son hali gündem oldu.



3

Meli Bendilli

Meli Bendilli

Çukur dizisindeki Timsal Celil rolü ile dikkat çeken oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, diziden sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. Kadın bedenine sahip olan ünlü oyuncu son yaptığı paylaşım ile herkesi kızdırdı. Bir deneme kabininde iç çamaşırsız fotoğraf paylaşan Yılmaz eleştirilerin hedefi oldu. Başta feministler olmak üzere bir çok kişi "Kadın bedenini teşir için kullanıyor" şeklinde sitem ederek ünlü oyuncuya tepki gösterdi.



4

Doruk Doğrusöz

Doruk Doğrusöz

Mynet.com'da yer alan habere göre; İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz yarışmadan sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı operasyonu geçirerek gündem olmuştu. Hayatına Doruk olarak devam eden yarışmacı ilk olarak Sevda Demirel sonrasında ise sonra Gizem Sertyalçın ile aşk yaşamaya başladı. Sevgilisiyle yatak pozları veren Doruk Doğrusöz son olarak eline bir oyuncak bebek alıp sevgilisine seslendi. Neslihan Doğrusöz olarak tanınan yarışmacı paylaşımında "Bana bak Gizem! Evleneceğim seninle diyorum, bunu o kızıl kafana sok" dedi.



5

Aybike Esin Tumluer

Aybike Esin Tumluer

İlişki Durumu Karışık dizisinde canlandırdığı Gülendam karakteriyle adını duyuran oyuncu Aybike Esin Tumluer cinsiyet değiştirdi. Ayrıca ismini Atlas Karan olarak değiştirdi. Ünlü oyuncunun son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. Kimse tanıyamıyor.



6

Ahmet Melih Yılmaz

Ahmet Melih Yılmaz

Çukur dizisinde Timsah Celil karakterine hayat veren Ahmet Melih Yılmaz, diziden sonra cinsiyet değiştirmişti. Son pozlarıyla olay yaratmaya devam ediyor. Son olarak mini şortuyla verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Görenler gözlerine inanamadı.



7

Rüzgar Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar

Cinsiyet değiştirdikten sonra Tuğba Beyazoğlu ile evlenen Rüzgar Erkoçlar'ın son hali büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun yeni imajı ve sakalı çok beğenildi. Bu pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.



8

Jessica Alves, sosyal medyada yeni göğüslerini sergiledi. Ardından Musk'ın oğlu yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.



9

Meli Bendeli

Meli Bendeli

Instagram üzerinden verdiği pozlarla olay olan Meli Bendeli'nin bu hallerine takipçileri "çok güzel bir kadın oldun" yorumunu yaptı.



10

Elon Musk'ın oğlu

Elon Musk'ın oğlu

Elon Musk'ın oğlu Xavier cinisiyet deiğştirmek istediğini söyledi ve mahkemeye başvurdu. Babasını tamamen silen oğlun Musk soyadını da sildireceği öğrenildi.



11

Ellen Page

Ellen Page

2007 yılında kamera karşısına geçtiği ve bir yıl sonra da kendisine Oscar adaylığı getiren Juno adlı filmle tanınan Kanadalı oyuncu Ellen Page, bir süre önce cinsiyet değiştirip Elliot adını almıştı. 34 yaşındaki oyuncu, bu sürecin ardından ilk röportajını da Time dergisine verdi. Kapak için de objektif karşısına geçen Elliot Page, "Tamamen kendim gibi oldum" diye konuştu.



12

Rüzgar Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu herkesi şaşırtan bir paylaşım yaptı. Fotoğraftaki detay dikkat çekti. Erkoçlar'ın yeni yeni hali dikkatlerden kaçmadı.



13

Aybike Esin Tumluer

Aybike Esin Tumluer

Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan Tumluer, eleştirilere şu sözlerle cevap verdi: "Hakkımdaki varsayımlarınızı kendinize saklayınız. Ben bir sanatçıyım ve sadece işim ile gündeme geliyorum. Bunun dışındaki saçma sapan haberleriniz, yorumlarınız hatta tebrikleriniz umurumda değil. Sınırınızı bilmeniz için karşınızdaki kişinin kim olduğunu hatırlatmak istedim. Haddinizi bilin."



14

Ahmet Melih Yılmaz

Ahmet Melih Yılmaz

TikTok paylaşımlarıyla dikkat çeken başarılı isim, son paylaşımında evinde mini etekle dans ettiği anları paylaştı. Bendeli'ye gelen, "O hüzünlü gülüşüne ölünür", "Yüreği güzel Melim" yorumları dikkat çekti.



15

Melek Erkoçlar

Melek Erkoçlar

Rüzgar Erkoçlar'ın 2013'te olduğu cinsiyet değiştirme ameliyatı magazin gündemine damga vurmuştu. Rüzgar Erkoçları’ın kız kardeşi de cinsiyet değiştirdi. Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyet değiştirme ameliyatından bir yıl sonra kız kardeşi de cinsiyet operasyonu geçirerek adını Görkem Batu verdi.



16

Selin Ciğerci

Selin Ciğerci

Selin Ciğerci sporu bırakmıyor. Son olarak karın kaslarını göstermek için taytını aşağı çekerek bir selfie paylaşan Ciğerci paylaşımına da "Karın kaslarım merhaba demeye başladı" notunu ekledi. Selin Ciğerci son olarak Cansu Canan Özgen’in 40 sorusuna yanıt verdi. Selin Ciğerci'ye "Erkekler sizi neden tercih ediyor?" diye soruldu. Ciğerci,"Böyle burada ceketli oturduğuma bakma, evde her yerim ayrı oynar" dedi.



17

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Türk müziğinin Diva'sı olarak bilinen Bülent Ersoy, 1981'de Londra'da geçirdiği cinsiyet geçiş ameliyatıyla kadın olmuştu. Ancak ardından Ersoy için zorlu süreç başlamış, Türkiye'de henüz cinsiyet değişikliği tanınmadığı için Ersoy, 8 yıl sahnelerden uzak kalmak zorunda kalmıştı.



18

Neslihan Doğrusöz

Neslihan Doğrusöz

İşte Benim Stilim programıyla ekranlarda görmeye başladığımız Neslihan Doğrusöz, geçtiğimiz aylarda cinsiyet geçiş sürecini başlatmıştı.



19

Devran Çağlar

Devran Çağlar

Sesiyle 80'li yıllara damgasını vuran ve geçtiğimiz günlerde ne yazık ki hayatını kaybeden Devran Çağlar da 2000'li yılların başında cinsiyet geçiş ameliyatı olmuştu.



20

Ayta Sözeri

Ayta Sözeri

Ekranlarda sık sık karşımıza çıkan ve sempatikliğiyle gönlümüzde taht kuran Ayta Sözeri de gençliğinde cinsiyet geçiş ameliyatı geçiren isimlerden.



21

EMEL AYDAN

EMEL AYDAN

Emel Aydan da cinsiyet değiştirdi.



22

BEREN GÜNEY

BEREN GÜNEY

Son olarak ise Beren Güney...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr