07.09.2022-14:47 (Son Güncelleme:07.09.2022-15:30)


1

Canlı yayına katıldı

Canlı yayına katıldı

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, Kafa TV'deki Klinik Psikolog Gökhan Çınar'a konuk oldu.



2

Samimi cevaplar verdi

Samimi cevaplar verdi

Klinik Psikolog Gökhan Çınar, Mika Raun’a "Sen bizim kimyamızı mı bozuyorsun sence?" sorusunu yöneltti.



3

'Çocukluğumdan beri eleştiriliyorum'

'Çocukluğumdan beri eleştiriliyorum'

Mika Raun, “Yani olabilir. Bozuyorsam da bozuyorum, ne diyim yani. Ben zaten çocukluğumdan beri eleştiriliyorum. Bir süre sonra ciddiye almamaya başlıyorsun. Bir kulaktan giriyor, ötekinden çıkıyor. Annenin sana kaç kez gece geç gelme demesiyle alakalı. Bir süre sonra boş ver diyorsun.” dedi.



4

'Ailen yanında mıydı?'

'Ailen yanında mıydı?'

Bunun üzerine Gökhan Çınar, "Süreçlerden geçtin. Operasyonlar, psikolojik, bedensel birçok aşaması var. Yanında mıydı ailen?" sorusunu yöneltti.



5

Mika Raun, “Çok yanımdalardı her şeyde, benim çocukluğumdan beri. Bana hep en iyisini vermeye çalıştılar. 'Allah'ım şu insanlara en iyisini ver' dediğim insanlardan biri.”



6

'Tanrı seksüelim demişsin. Ne demek bu?'

'Tanrı seksüelim demişsin. Ne demek bu?'

Gökhan Çınar’ın "Mika, sen 'Ben artık karar verdim Tanrıseksüelim demişsin. Ne demek bu?" Sorusu dikkat çekti. Mika Raun’un cevabı ise olay oldu.



7

Açıklaması herkesi şaşırttı

Açıklaması herkesi şaşırttı

Mika Raun, “Allah'a çok aşığım. Allah'la olan bağlantım çok güçlü. Benim bile benden ümidim kesildiğinde onun benden ümidi vardı, bunu biliyorum. O yüzden Allah'a olan sevgim sonsuz. Herkesi Allah'ın uğrunda feda edebilirim.”



8

'Ağladım'

'Ağladım'

Ardından, “Ben sürekli ağlarım. Dün gece ağladım. En sevdiğim duygu ağlamak. Ağlayayım. Dün gece saçımı boyatamıyorum diye ağladım. Çok saç rengi değiştirdim ya, artık saç bitti; kelim aslında. Onun için ağlamıştım.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr