31.01.2024-14:11 (Son Güncelleme:31.01.2024-14:11)


1

Paylaştığı ilginç videolar ile meşhur olan ve sonrasında geçirdiği çeşitli estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Mika Raun, son olarak Tayland'a gitmiş ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu.



2

Kendisinden günlerce haber alınamayan fenomen isim, hem takipçilerini hem de ailesini endişelendirdikten sonra ameliyat masasından pozlarını paylaşmıştı.



3

Mika Raun Can sosyal medya paylaşımlarıyla meşhur olduktan sonra cinsiyet değiştirme sürecine girmiş ve kendini estetiklerle adeta yeniden yaratmıştı. Sesini bile değiştiren fenomen son olarak Tayland'a gidip cinsiyet değiştirme ameliyatını tamamlamıştı.



4

Alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çene estetiği yaptıran Mika Can Raun göğüs ve kalça estetiğiyle adeta bambaşka biri oldu. Fenomen Mika Raun tüm operasyonları Türkiye'de olmadığını söyleyerek "Tüm işlemler için 2 buçuk milyon gitti" demişti.



5

Gerek geçirdiği estetik ameliyatlar ile kavuştuğu bambaşka görünüm gerekse sosyal medyadaki ilginç paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren fenomen isim Mika Raun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile gündeme gelmeye devam ediyor.



6

Sevgilisi ile en özel anlarını paylaşmaktan geri durmayan Mika, son olarak yaptığı itirafla mideleri bulandırdı.



7

Mika Can Raun son videosu ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Raun'a takipçileri "erkek arkadaşını kendine bu kadar nasıl bağladın" diye sorunca, Raun "ritüel" diyerek o anları paylaştı.



8

Raun videoda; 'İkinizde yapmalısınız. Karşılıklı birer bardak su alıp içine tükürüyorsunuz. Sonra onun tükürdüğünü siz, sizin tükürdüğünüzü de o içiyor' ifadelerine yer verdi. Mika Raun'un bu videosu eleştirilerin hedefi oldu. Sosyal medyada; 'İğrençsiniz', 'Midemiz bulandı', 'Bu kadar da olmaz', 'Öyle olmaz balgam atın' gibi yorumlar yağdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr