Cinsel istismar ettiği idda edilen Esra Ersoy ile ilgili flaş gelişme!

Esra Ersoy cinsel istismarda bulunduğu iddasıyla 22 Ağustos 2022 dava açılmıştı. Esra Ersoy ilgili flaş gelişme yaşandı. Cinsel istismar ile ilgili Esra Ersoy hakkında son dakika.

09.04.2022-15:07 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-15:07) Cinsel istismar ettiği idda edilen Esra Ersoy ile ilgili flaş gelişme!

Ciciş Kardeşlerden biri olarak kendini tanıdan Esra Ersoy 40 yaşındadır. Kendinden yaşça küçük ve reşit olmayan D.S.B. adlı çocuğa cinsel istismar bulunduğuna dair soruşturma başlatılmıştı. D.S.B. 13 yaşında olduğu ortaya çıktı. 2021 Ağustos ayında Bodrum Ağır Ceza Mahkemesinde açılan dava ile cinsel istismar ve konut ihlali dokunulmazlığından 10 yıl 1 ay hapis ve yakalama emri verildi. Gözaltından sonra yakalanan Esra ceza evine gönderildi. 

Esra Ersoy un gerekçekli kararında 

Mahkemeye vermiş olduğu kararda uyuşturucu madde kullandığını kardeşi ile tartıştı için odadan ayrıldığını ve uykusuz olduğunu belirtti. Vermiş olduğu ifade de şarjı olmadığı için otelde bir odanın kapısını çaldığını açılan kapıda D.S.B. den sarj aleti sorduğunu ve onunda içeride olduğunu hatta Esra' nın yorgun göründüğünü isterse yatak odasında dinlenebileceğini söylediğini açıkladı. Yorgun ve uykusuz olduğu için teklifini geri çevirmediğini madde kullandığı içinde çok kendinde olmadığını yatak odasına girip yattığında bir süre sonra tacize uğradığını ve tepki veremediğini söyledi. Kendine geldiğinde odadan çıkmak için kalktığında karşısında iki kadının ona bağırdığını elbisenin yırtık olduğunu bunuda otel kameralarından tespit edebileceklerini açıkladı.Madde kullanması sebebi ile kendinde olmadan ondan  faydalanmak isteyen şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Sonrasında kardeşi ile kaldıkları odaya geri döndüğünü otel telefonun çaldığını otel çalışanlarının çocuğun ailesinin kendisinden şikayetçi olduğunu bildirdi.

D.S.B. verdiği ifade de ise;

Olayın yaşandığı gün Esra'nın kapıyı çaldığını ve sevgilisinden kaçtığını eğer onu içeri almazsa şiddete uğrayacağını söyledi. D.S.B. onu içeri aldıktan sonra evin içinde uyuşturucu kullandığını ve bir çok kişinin kendisi ile para talep ederek birlikte olmak istediğini kendisinin D.S.B den para istemeden birlikte olacağı teklifini sundu. Ardından Esra D.S.B. istismar etmeye başlamış. Sonra kapının çalması ile Esra D.S.B. nin yanına gittiğini ve kendisinin ünlü biri olduğunu ve ailesine kamera şakası yaptıklarını söylemesini istedi. Daha sonrasında .D.S.B. nin annesi kadını tanıyıp tanımadığını sorduğunu arkasından jandarmaların olay yerine geldiğini ifadelerinde belirtti. 

18 yaşından büyük görünüyordu.

Esra Ersoy verdiği ifade de kapıyı açan .D.S.B. nin 18 yaşından büyük gözüküyordu demesiyle Antalya Eğitim Araştırma Hastanesinde yapılan kemik ölçümü ile D.S.B. nin kemik yaşı 14 çıkmıştır. 

Esra Ersoy hapis cezası

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal