18.08.2022-11:09 (Son Güncelleme:07.11.2022-17:53)


1

Cinsel isteği arttıracak 5 doğal afrodizyak

Cinsel isteği arttıracak 5 doğal afrodizyak

İnsanların yaşlandıkça libidolarının yavaşladığı bilinir. Bunun önüne geçmek mümkündür. İlaçlara başvurmak yerinde doğal yöntemlerle yapılabilir. İşte o doğal yöntemler...



2

Harnup Pekmezi

Harnup Pekmezi

Şurup, macun veya reçel oluşturmak için kullanılan bir karışım olan harnup pekmezi, şıradan elde edilir. Genellikle Türkiye, Yunanistan ve Balkan tarafları daha çok tüketir. İçerisinde kalsiyum, potasyum, magnezyum ve demir bulunan bu pekmez, gün içerisinde yetecek kadar enerji verir.



3

Cilt sağlığına iyi geliyor

Cilt sağlığına iyi geliyor

Cilt sağlığını iyileştiren, kanser ve diyabet hastalarına iyi gelen harnup pekmezi, cinsel isteğinize iyi gelecektir.



4

Arı Sütü

Arı Sütü

Arı sütü, bal arıları tarafından salgılanır. Aslında bir süt değildir. Beyaz ve akışkan oluşundan dolayı arı sütü denir. Genellikle kahvaltı öğünlerinde tüketilen arı sütü, takviye olarak da kullanılır. Kadınlarda ve erkeklerde cinsel isteği arttırdığı söylenir.



5

Kestane Balı

Kestane Balı

Kestane balı, kestane ağaçlarından alan arılar tarafından yapılır. Koyu kırmızı renginde olan kestane balı, hafif acı ve keskin kokuya sahiptir. Müthiş bir vitamin kaynağı olan kestane balı, ruh halini iyileştirir ve enerji verir. Verdiği enerji sebebiyle libido yükseltmek için kullanılır.



6

Üzüm Pekmezi

Üzüm Pekmezi

Üzüm pekmezi, ezilmiş üzümlerden yapılan üzüm suyunun soğutulmuş halidir. Sporcular antrenman öncesinde takviye olarak kullanır. Grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara da iyi gelen bu pekmez, cinsel isteği arttırma yöntemi olarak bilinir.



7

Mesir Macunu

Mesir Macunu

Mesir macunu macun, safran, çemen otu, çörek otu, kakule, karanfil, hardal tohumu, ravent, zerdeçal, portakal kabuğu ve zencefil gibi birçok bitkinin karışımından elde edilir.



8

Cinsel isteği arttırıyor

Cinsel isteği arttırıyor

Bazı bölgelerde Sultan Ezmesi olarak bilinen mesir macunu, cinsel isteğinizi artırmanızı garantiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr