Cinsel ilişki sırasında kadını orgazma ulaştıracak garantili yöntemler

Günümüzde açık şekilde cinsel ilişkiler dile getirilmemiş olsa da, İnternet üzerinden merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Kapalı kapılar ardında konuşmalar yapıldığından dolayı, yanlış bilgiler eskilerden günümüze kadar kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. Kadın cinselliği konusunda yapılmış olan araştırmalar da ise dikkat çekecek bulgular ortaya çıkmaktadır. Cinsel ilişki zamanında kadının orgazma olamamasının nedenleri genel olarak merak edilirken, bunun çözümününde neler olduğu en çok merak edilen bilgiler arasında, günümüzde yer almaya devam ediyor. Peki, Cinsel ilişki sırasında kadını orgazma ulaştıracak garantili yöntemler nelerdir? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

27.05.2022-04:49 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-04:49) Cinsel ilişki sırasında kadını orgazma ulaştıracak garantili yöntemler

Günümüzde açık şekilde cinsel ilişkiler dile getirilmemiş olsa da, İnternet üzerinden merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Kapalı kapılar ardında konuşmalar yapıldığından dolayı, yanlış bilgiler eskilerden günümüze kadar kulaktan kulağa yayılmaya devam ediyor. Kadın cinselliği konusunda yapılmış olan araştırmalar da ise dikkat çekecek bulgular ortaya çıkmaktadır. Cinsel ilişki zamanında kadının orgazma olamamasının nedenleri genel olarak merak edilirken, bunun çözümününde neler olduğu en çok merak edilen bilgiler arasında, günümüzde yer almaya devam ediyor. 

orgazm

Cinsel ilişki sırasında kadını orgazma ulaştıracak garantili yöntemler nelerdir?

Kadın ve erkek ilişkisinde iki tarafında orgazm olması çok önemli noktalar arasında yer almaktadır. Tek taraflı zevk alımında, ilişkilerde mutsuzluğa sebep olabilmektedir. Pek dile getirilmeyen konular arasında yer alan orgazm konusu, İnternet üzerinden merak edilerek araştırılmaya devam ediyor. Peki ilişki sırasında bir kadın nasıl orgazm olabilir? Bu konu üzerinde yapılmış olan araştırmalarda %10'dan fazla kadının orgazm türü olduğundan ve zevke ulaşma yollarının kesin olduğu iddia ediliyor. Devam eden çalışmalarda %30 'luk kısmın, her seks yapışların da orgazm olduklarını belirtti. Ama yalnızca %18'lik az kısmın sadece penetrasyon yoluyla doruğa ulaşmayı başardığını açıkladılar. Kısaca anlatacak olursak, bir kadının zevk alabilmesi için özellikle klitoral stimülasyona ihtiyacı bulunmaktadır. 

cinsel ilişki

Orgazm olmanın yolları nelerdir?

Uzman kişiler cinsel ilişki anında, hızlı bir şekilde doruğa ulaşması gereken bir yarış olarak düşünülmemesi olduğunu söylemektedir. İlişki uzmanı olan Petra Boynton'un , ''keyifli bir seks her zaman orgazmla bitmek zorunda değildir'' şeklinde açıklamada bulunmuştur. Bir diğer ilişki uzmanı olan Tracey Cox ise şu şekilde açıklamada bulunmuştur. "Yapabileceğiniz en önemli şey, kendinizi memnun ederken kullandığınız klitoral uyarının aynısını yapmaktır."

Derin orgazm yolları, 

Varlığı tartışmalı olsa da genel olarak kabul edilmiş olan G noktası ve klitoris, derin vajinal orgazma kavuşmanın tek yolu olarak gözükmemektedir. Zevk noktalarını bularak ve doğru şekilde dokunarak, gerçekten hassas olan bağlara kolaylıkla ulaşmış olacaksınız. Cinsel ilişkide yada mastürbasyon sırasında, vajinanın üst kısmı yeterli bir şekilde uyarılma yapıldığı zaman sinirlerinde uyarılmasına sebep olacaktır. Buda sizin inanılmaz bir şekilde zevk almanıza ve ilişkinizi en üst noktada yaşamanıza sebep olmuş olacak. 

cinsel ilişki

Klasik orgazm yolları,

Dünya içerisinde milyonlarca kadının yaşamış olduğu klasik orgazm konusunda konuşan Kadın doğum uzmanı-jinekolog Dr. Sherry Ross ; "Klitoris, penisinkine benzer milyonlarca sinir ucundan oluşan minik bir mutluluk düğmesidir. Doğrudan veya dolaylı uyarım yoluyla (yani kumaş yoluyla veya klitorisi çevreleyen labiaya dokunarak) dokunması, okşaması, bölgeye kan akışında bir artışa neden olarak klitorisin tıkanmasına ve serbest bırakılmasına ihtiyaç duymasına neden olur. Klitoral orgazm en yaygın tür olmuş olsa da, her kadın bu durumu farklı bir şekilde başarabilmektedir. Klasik orgazma ulaşmak zor ise, o zaman klitorisi uyaran özel olarak tasarlanmış seks oyuncaklarından birini alarak kullanabilirsiniz.

Uyku sırasında orgazm yolları;

Uyku sırasında erkeklerde olduğu gibi, kadınlarda da uykuda orgazm ile karşılaşma yaşayabilirler. Seksi rüyalar görüldüğü zaman uyku sırasında orgazm olmak çok sık yaşanan durumlar arasında bilinmektedir. Dr. Ross bu konu hakkında şunları söylemektedir;  "Uyku orgazmı genellikle cinsel organlara kan akışının artmasına ve aynı zamanda bir kadın uyanıkken bile vücudun orgazma ulaşmasına izin veren büyük bir rahatlamaya neden olan seksi bir rüya ile başlar."

G noktasını bularak orgazm olmanın yolları ; 

Seks ve ilişki uzmanlığı yapan Charlotte Johnson şu açıklamaları yapmıştır.  "Çoğu kadın için G noktası vajinanın açıldığı yer ile serviksin ortasındaki bölgedir. Eşiniz veya kendinizle farklı pozisyonlar deneyerek kısa sürede doğru yeri bulacağınıza inanıyorum." demiştir.

cinsel ilişki

Göğüsleriniz ile olan orgazm yolları,

Orgazm konusunda yapılmış olan araştırmaların bazılarında, kadınların meme uçlarına uyarı yaparak doruğa ulaşmasının sağlandığını söylemektedir. Bunun sebebi ise, meme uçlarının öpülme ve okşanma sırasında kadının büyük bir zevke ulaşmasının nedeni olarak söylenmektedir. 

Çoklu orgazm yolları;

Tekrar orgazma olabilecekken, bir kez doruğa ulaşmanın yanında tekrar seks sırasında zevke ulaşa bilinmektedir. Erkekler tek seferden sonra zamana ihtiyaçları olsa da, kadınların orgazma olduktan sonra beklemeye ihtiyaçları bulunmamaktadır. 

Cilt teması ile orgazm olmanın yolları,

Bunu belki çok az kişi biliyor olabilir ama seks sırasında vücuttaki en büyük zevk alıcısı cilt olarak geçmektedir. İlişki sırasında cilt temasında iki tarafta zevke ulaşabilir. Doğru zaman ve doğru şekilde dokunulduğunda karşılığını almış olacaksınız.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal